Libertatea… de a-i cere Oanei Tonca să se împuşte


oana-tonca2libertatea-7

Că Libertatea este cea mai varză publicaţie din România, ştiam demult. Însă acum am aflat şi care este cea mai varză angajată a Libertăţii: Oana Tonca. Nu ştiu cine e sau ce vrea de la vieţile noastre (fericite până să îi citim aberaţiile), dar ştiu că articolele ei pot crea lejer constipaţii, dureri de cap şi chiar avorturi spontane.

Căutându-şi subiecte ca orice jurnalist adevărat (adică pe net), fata a găsit un articol publicat de Post Independent pe 1 aprilie 1999, autorii recunoscând mai târziu că respectivul articol a fost doar o păcăleală. Însă pentru Oana n-a contat acest lucru. A tradus articolul, a copiat chiar şi fotografiile apoi a compus şi publicat ştirea în Libertatea, pe 4 august 2007, ca fiind reală. Cei de la Academia Caţavencu au criticat dur acest fapt, însă Libertăţii puţin îi pasă. Ştirea falsă a rămas în continuare pe site.

Nu ne aşteptăm la scuze publice din partea Libertăţii, pentru dezinformarea publicului. Sau la vreo sancţiune pentru Oana Tonca. Dar măcar să fie şters acel articol penibil. Cum noi putem să ne ştergem la cur cu ziarul lor, aşa ar putea şi ei să-şi şteargă căcatul de pe site.


2 responses to “Libertatea… de a-i cere Oanei Tonca să se împuşte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: