80% dintr-un căcat e apă. Restul e Cancan


80% dintr-un cacat e apa. Restul e Cancan

Cancan-ul de astăzi ne prezintă senzaţionala poveste a femeii cu cea mai mare gură din lume. După cum ne-a anunţat celebrul „ziarist” necunoscut Răzvan Mateescu, „Recordul masculin este împărţit de Steve Taylor de la Aerosmith şi Mike Jagger de la Rolling Stones. Nu trebuie să ai cultură muzicală pentru a şti că „recordmenii” cu pricina se numesc, de fapt, Steven Tyler şi Mick Jagger. Cum nu trebuie nici să ai prea mulţi neuroni pentru a căuta pe Google informaţiile care îţi trebuie, atunci când nu eşti sigur de ceva. Deşi, la prima vedere, domnul Mateescu pare a fi doar un înverşunat ascultător de manele, cu un IQ ce tinde spre minus infinit, am aflat că nu e un începător. Are 41 de ani, e din Buşteni, a lucrat ca reporter la Tineretul Liber, Cronica Română, Gazeta de Sud, Naţional, Libertatea, 7 Plus, Adevărul şi Cancan şi colaborează cu revistele Lumea Credinţei, Q magazine şi Aspirina Săracului. În 2006 a obţinut premiul pentru descoperirea faptului divers pozitiv la Gala Premiilor Ursus – Învingători pentru România. Lucruri care fac greşelile lui impardonabile.

Sfatul meu: domnu’ Mateescu, dacă ai lucrat degeaba atâţia ani în presă, fă-ne un bine şi lasă-te de scris. Apucă-te de cultura de cartofi, că aia muzicală îţi pune prea multe piedici.

About Claudiu-Gilian Chircu

Îmi merge mintea... pe 7 cărări şi în marşarier. Probabil asta înseamnă să fii dus cu pluta pe arătură. View all posts by Claudiu-Gilian Chircu

2 responses to “80% dintr-un căcat e apă. Restul e Cancan

  • ADOLF

    ba ce tare shauu…deci uite-i maaaa…uite-i maaa …ca-mi vine sa-i iau asa in brate si sa ma joc cu ei pana-i omor…futu-i in gat de simulanti! unde traiesc ma astia? unde se ascund ma kktii astia de “reporteri’ , “redactori” si cum draq se mai vor ei numiti?! iti dai seama ca manelistu care a citit acest…jeg de ziar…omu chiar asa a crezut ca se scrie numele acelor 2 roackeri :))

  • KLAUDYU

    Problema e că de la ăsta aveam pretenții, ținând cont de experiența lui în presă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: