Libertatea… centuristelor de a scrie articole


libertatea-6

În sfârşit am aflat de unde se aprovizionează Libertatea cu redactori: de pe centură. Pentru că un astfel de limbaj este folosit de obicei acolo, nu în ziare. Logic că centurista respectivă e Oana Tonca, care a mai avut şi alte articole (mai decente, e drept) în acelaşi gen: “Ce funduleţ obraznic are Ramona Gabor!”, “Ce frumos e iubitul Alinei Plugaru!” sau “Ce bună măr e soţia lui Irinel!”.

Primind probabil un răspuns din partea Sophiei Loren (de genul “babă-i mă-ta!”) sau observând comentariile cititorilor de pe site, cei de la Libertatea au schimbat abia seara titlul articolului, din “Ce ţîţe are baba!” în “Ce sâni are Sophia Loren!”.

libertatea-8

Mă aştept ca în viitorul apropiat să citesc în Libertatea alte articole la fel de decente şi pline de bun simţ (semnate tot de Oana Tonca, logic), de genul: “Ce cur are muista de Răduleasca”, “Ce pulă are bulangiul de Ogică!”, “Ce bine o suge ştoarfa de Simona Sensual!”, “Ce coaie în barbă are vagaboanda de Magda!” sau “De ce în pizda mă-sii nu mă fute nimeni?!?”.

Domnilor din conducerea Libertăţii, daţi-vă afară toţi angajaţii şi luaţi în locul lor câţiva manelişti. Îndrăznesc să vi-i recomand pe Nicolae Guţă, Florin Salam şi Romeo Fantastickul. Vor scrie la fel de prost articole la fel de proaste, dar măcar vor avea mai multă decenţă. Şi, mai mult ca sigur, mai puţine greşeli gramaticale.

About Claudiu-Gilian Chircu

Îmi merge mintea... pe 7 cărări şi în marşarier. Probabil asta înseamnă să fii dus cu pluta pe arătură. View all posts by Claudiu-Gilian Chircu

12 responses to “Libertatea… centuristelor de a scrie articole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: