Blondele au parte de mai mult sex. Restul, de Cancan


cancan-1

Cancan-ul de azi revoluţionează jurnalismul din România, dezvăluindu-ne faptul că blondele au parte de mai mult sex. Nu mai mult decât şi-ar dori, nici mai mult decât ne-am dori. Deşi din articol se înţelege că blondele au parte de mai mult sex decât brunetele, a doua frază ne dezvăluie faptul că ele au parte de „mai mult sex în viaţa intimă”. Cel puţin aşa ne informează Dana Aramă. Ceea ce înseamnă că în viaţa publică sau în cea profesională, blondele au parte de mai puţin sex. Adică, mai detaliat, o blondă obişnuită se duce dimineaţa la serviciu, unde are parte de puţin sex. Apoi iese la o cafea cu prietenele şi din nou are parte de puţin sex. După cafea, merge la cumpărături, în supermarketuri sau în piaţă, unde mai primeşte puţin sex. Pe drumul spre casă mai serveşte o porţie mică de sex, cât să nu se plictisească. Iar când ajunge acasă, blonda recuperează şi are parte de foarte mult sex. Probabil, câteva kilograme bune.

Nu ştiu dacă Dana Aramă este blondă şi ne povesteşte viaţa sa profesională într-un articol banal. Cum nu ştiu nici dacă este brunetă şi ne dezvăluie frustrările sale, rezultate din invidia faţă de blonde. Dar ştiu că nu are ce căuta un asemenea pleonasm într-o publicaţie centrală, fie ea şi de doi bani. În plus, ştiu şi faptul că angajaţii Cancan-ului nu vor primi niciodată premiul Pulitzer. Poate doar premiul Pulii, cu promisiunea că le dăm tzer-ul mai târziu, când vor învăţa limba română.

Mesaj doar pentru Dana Aramă: Dănuţa, fată, ştiu că n-o să citeşti ce am scris mai sus, pentru că cititul nu pare a fi una dintre pasiunile tale. Dar în cazul în care vreun cunoscut îţi va povesti ce a citit aici, încerc să îţi explic cât mai simplu, pe înţelesul tău şi al copiilor de grădiniţă. Aşadar, pentru oamenii obişnuiţi, a face sex este un lucru intim. Ceea ce înseamnă că sexul face parte din viaţa intimă. Majoritatea oamenilor face sex în intimitate, şi nu în public. Nu vorbim despre prostituate sau actriţe porno, care fac sex şi la serviciu. Prin urmare, să scrii că oamenii obişnuiţi fac sex în viaţa intimă este pleonasm, aşa cum ar fi şi dacă aş spune că lucrezi la Cancan şi eşti varză. Înţeleg că îţi dai arama pe faţă de câte ori scrii un asemenea articol, dar dă-o jos mai repede, că îţi omoară toţi neuronii. Şi dacă ajungi complet cretină, nu te mai angajează decât OTV-ul. Deşi, probabil, ăsta e ţelul tău suprem…


6 responses to “Blondele au parte de mai mult sex. Restul, de Cancan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: