Libertatea… de a fi ca Irinel


Libertatea… de a fi ca Irinel

Libertatea de astăzi iese din nou la rampă, cu un nou articol de toată jena. Autorul, care din motive evidente a preferat să nu-şi semneze “capodopera”, ne informează despre dezvăluirea necinstită a solistei trupei Pussycat Dolls. Adică faptul că fata are cu 2 ani mai mult decât se ştia până atunci. Bineînţeles că subiectul articolului este mai banal decât cel care l-a scris. În schimb, finalul face toţi banii: „Cu siguranţă, prietena pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton, se prezintă impecabil pentru vârsta ei.

Oricât de mult mi-am stors neuronul, n-am reuşit să înţeleg ultima propoziţie. Cum adică „se prezintă impecabil pentru vârsta ei?!? Păi ce, e pensionară??? Are 30 de ani, nu 60!!! La 30 de ani o femeie nu e bătrână, orice ar crede un „ziarist” cu mai puţine clase decât un tren personal. Nu poţi spune despre o persoană că arată impecabil pentru vârsta ei, decât dacă acea persoană a ajuns la o anumită vârstă mai mult sau mai puţin înaintată. Nu se miră nimeni că Sharon Stone, Madonna sau altele ca ele arată bine la patruzeci şi ceva – cincizeci de ani, dar apare un redactor uimit de faptul că proaspăta pensionară Nicole, aflată la finalul unui îndelungat trai de 30 de ani, încă arată bine. Probabil se aranjează în zilele în care iese la poartă să-şi aştepte pensia. Sau când se plimbă cu autobuzul de dimineaţă până seara, doar pentru că are abonament gratuit.

Ori autorul necunoscut al acestui articol e Irinel Columbeanu, pentru care o femeie de 30 de ani e foarte bătrână, ori e de preferat să dăm bani pe un sul de hârtie igienică decât pe Libertatea. În felul ăsta am avea mai mult de câştigat şi am fi şi mai puţin iritaţi în epicentrul zonelor moi.

 

About Claudiu-Gilian Chircu

Îmi merge mintea... pe 7 cărări şi în marşarier. Probabil asta înseamnă să fii dus cu pluta pe arătură. View all posts by Claudiu-Gilian Chircu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: