Libertatea… onaniştilor de a scrie articole


libertatea-3-dec-2008Scriam acum câtva timp despre reporterul cu prea mult timp liber. Astăzi am aflat ce face atunci când nu se plimbă pe blocuri, cu colegii, pentru a căuta oameni care fac sex. Adică atunci când stă în faţa calculatorului, după ce şi-a îndeplinit norma zilnică de un articol scuipat cu greu între paginile ziarului. Sau ejaculat, ca să fie în ton cu situaţia de faţă. Ce ar putea face la calculator un om care urmăreşte pe ascuns alţi oameni în timp ce aceştia fac sex? Caută şi mai mult sex, bineînţeles! Lucru de care ne putem da seama din titlul articolului de astăzi. Deşi, sincer să fiu, ăsta nu e titlu. Doar o exprimare specifică muncitorilor de pe şantier, care dezvăluie caracterul autorului dar şi nivelul mult prea ridicat de obsedare sexuală. Am să-i spun totuşi titlu, că n-ar avea rost să-i caut un sinonim. Aşadar, din acest „titlu”, orice om poate surprinde disperarea, înfrigurarea, nerăbdarea şi chiar excitaţia ziaristului C. Radu Munteanu. Cum un om cu un grad normal de perversitate nu ar putea fi atât de disperat să vadă (din nou) poze cu o femeie goală, rezultă că domnul Munteanu e mai mult obsedat sexual decât jurnalist. N-aş vrea să ştiu cât de lipicioasă e tastatura la care îşi scrie articolele, în timp ce caută fete dezbrăcate pe net. Sau dacă îşi împleteşte părul din palmă, ca să nu-l deranjeze la… tastat. Ori dacă a încercat să-şi aducă gonflabila în redacţie, ca să nu-şi mai stropească colegii din jur atunci când se… documentează. Nu vreau să ştiu nici dacă porecla lui e Onan Barbarul. Chiar nu-mi pasă, cât timp nu voi fi nevoit să dau vreodată mâna cu el.

Nu vreau să-l jignesc pe domnul C. Radu Munteanu sau să aduc prejudicii imaginii sale mai imaculate decât rufele spălate cu nu ştiu ce detergent. Departe de mine acest lucru. Am un profund respect pentru dumnealui şi pentru toţi cei care i se aseamănă. Mai ales pentru colegii dumnealui de redacţie, care dau dovadă de acelaşi grad de profesionalism. Dar deja a început să bată la ochi. Întâi priveşte şi fotografiază (la o căldură de 40 de grade) doi oameni care fac sex, acum îi transmite Nicoletei Luciu mesaje disperate prin intermediul ziarului, din toată erecţia inimii sale. Adică, mai pe româneşte (ca să înţeleagă şi domnul Munteanu), când un om declară în public că e nerăbdător să (re)vadă o femeie goală în reviste pentru adulţi, înseamnă că omul ăla o bate în cap toată ziua. Nu pe acea femeie ci… partea anatomică a corpului său, de care depinde în totalitate prezenţa aşa-zisei sale raţiuni.

În momentul în care un jurnalist scrie articole cu o mână, iar cu cealaltă se gândeşte la Nicoleta Luciu, e normal ca în ziarul respectiv să apară numai lăbăreli. Partea bună pentru noi e că, prin onanism, oameni ca el nu au nicio şansă să se înmulţească.


5 responses to “Libertatea… onaniştilor de a scrie articole

 • CelDeSus23

  Esti GENIAL.Nu mai pot de ras :)))))))ce cuvinte i-ai aruncat asa-zisului jurnalist,care gandeste cu mana=)))))))

 • KLAUDYU

  Bine că doar i le-am aruncat și nu i le-am ejaculat, ca să fiu în ton cu articolul. 🙂

 • Tzipila

  ” Partea buna e ca prin onanism, oamenii nu au nici o sansa sa se inmulteasca” – asta a fost geniala !
  Din pacate, astia sunt majoritari. Eu suspectez ca se inmultesc prin diviziune, ca bacteriile.

 • KLAUDYU

  Interesantă ipoteză. Eu până acum am mers pe varianta fotosintezei, dar și a ta merită luată în calcul. 😀

 • adi

  onan barbarul – maxim maxim

  RIP jurnalism

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: