Elodia, găsită dar nu prea


Presa minte. Nu întotdeauna, dar foarte des. Fiind un instrument de manipulare, e firesc să mintă. Nu e moral sau normal acest lucru, dar ce mai contează într-o societate materialistă? O dovadă în plus o reprezintă un articol de pe romaniatv.net de pe 20 iunie 2014.

Pe prima pagină a site-ului postului România TV se putea citi:

 10Curioșii care au dat un click pe respectivul anunț au avut surpriza neplăcută să afle că au fost mințiți. Din articolul semnat de Iulian Tudor reiese că Elodia nu a fost găsită, ci doar căutată de un câine polițist. Ceea ce contrazice anunțul de pe prima pagină.

 11

Mi-e dor de vremurile când Presa se ocupa de informarea publicului, nu de dezinformarea lui…

About Claudiu-Gilian Chircu

Îmi merge mintea... pe 7 cărări şi în marşarier. Probabil asta înseamnă să fii dus cu pluta pe arătură. View all posts by Claudiu-Gilian Chircu

One response to “Elodia, găsită dar nu prea

  • ADOLF

    ahhhh ce dor imi era de asemenea articole. bai Claudiu chiar ma gandeam zilele trecute…oare cum as putea sa fac sa pot da in vileag toata nenorocirea care o varsa “presa” zilnic intre orele 17:00-19:00. Da ai ghicit ma refeream la maruta, simona si cine mortii mami lor mai au emisiuni la orele alea. eu sunt convins de faptul ca daca printr-o mare minune am reusi sa eliminam toata emisiunile de genul asta la acele ore, atunci cel putin 50% din populatia Romaniei ar intra efectiv in sevraj. Pe bune cred ca ar innebuni dobitoacele fara portia lor zilnica de indobitocire, dresaj sau cum vrei tu sa-i zici. Crede-ma ca romania.tv, antena3 etc sunt mici copii pe langa jegurile astea. Oricum apreciez articolul si tine-o tot asa. Odata si odata TREBUIE sa ne facem auziti….ca sa-l citez pe un mare tradator al neamului romanesc 🙂
    P.S.: apropo stiai ca termenul “jidan” e o jignire la adresa jegurilor din Israel?! mie daca mi-ai zice ca sunt DAC nu m-as simti jignit, chiar mandru, dar ei poate stiu ei ce stiu…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: