În curând…


10537040_10202404856065869_7137026144829572974_n

 

About Claudiu-Gilian Chircu

Îmi merge mintea... pe 7 cărări şi în marşarier. Probabil asta înseamnă să fii dus cu pluta pe arătură. View all posts by Claudiu-Gilian Chircu

19 responses to “În curând…

 • adi

  Te-ai jucat borderlands? XD

 • KLAUDYU

  Nu. De ce? Te duce cu gândul la joc imaginea asta? 🙂

 • Cristian Terran

  Ce tare! 😀 Unul a votat “dislike” dar habar nu ere despre ce e vorba !

 • KLAUDYU

  Știu! Chiar voiam să zic asta. :))
  Sunt sigur că sunt unii dintre „fanii” mei care critică absolut orice fac / spun, gândindu-se că voturile lor negative îmi vor afecta în vreun fel moralul. Unii oameni critică absolut orice, doar din cauza propriilor lor frustrări. Când nu poți pune piatră peste piatră pentru a construi, e mai simplu să arunci cu pietrele alea în cei care încearcă să construiască.

 • Monica

  “daca dragoste nu e…nimic nu e”
  “sa fie pace in lume….sa fie pace, pace, pace pe pamant”

 • KLAUDYU

  Si vis pacem, para bellum” („Dacă vrei pace, pregătește-te pentru război”), spunea Publius Flavius ​​Vegetius Renatus în „De Re Militari”…

 • Monica

  nu era necesar sa traduci, mai stim si noi cate ceva dar e “casa” ta, faci ce vrei……….
  toate cele bune tuturor

 • KLAUDYU

  Cum nu toată lumea de aici știe latină, cred că era necesară traducerea… 😉

 • Monica

  ok
  Romania, trezeste !

 • KLAUDYU

  Parcă spuneai că vrei să vorbim pe mail. Ți-am trimis un e-mail de aproape 3 săptămâni și niciun răspuns. Te-ai răzgândit sau ai uitat?

 • liviu

  K, sa nu te sperie ca ajung pietrele la tine gratis! Este mai usor si mai ieftin.
  Dar ce facem cu rabdarea? Noi cand citim?? Adica ai promis acuma scrie.
  Monica, unii dintre noi chiar au nevoie de traduceri fie si din latina pentru ca pare cam ilogic sa fii farmacist ca sa poti intra in farmacie pentru piramidoane.
  K, spor la scris si adu-l pe Marduk inapoi, este an electoral.
  Bafta!

 • KLAUDYU

  Încerc să scriu, dar îți dai seama că durează. În primul rând documentarea. Dar nu mult, din fericire.
  Nu-l aduc eu, vine singur! 😀

 • adi

  Eridian e o rasa de extraterestrii antici in acel joc, care au lasat tot felul de arme si tehnologii in urma. Nu numai hollywood joaca murdar cu psihologia inversa si de genul. Dar despre ce e exact? E ceva din sfera proiectului venus?

 • KLAUDYU

  Nu e nicio rasă de extratereștri. Eridan e numele dacic al Dunării. Orașul sumerian Eridu și constelația Eridanus au fost numite după Dunărea noastră. Egiptenii i-au spus Istru iar romanii Danubius / Danuvius, iar numele dacic s-a pierdut în timp. Deși nu s-a găsit o traducere exactă până acum, Eridan se pare că înseamnă „casa zeilor izgoniți / exilați”.
  N-are nicio legătură cu proiectul Venus. Mai ai răbdare puțin și vei afla despre ce e vorba. Pe 25 va fi lansat. 🙂

 • adi

  Serios? O_O tare.

 • Antidiluvian

  supeer de abia astept Eridan 😀 bafta si nu mai sta pe chat la scris cu tn :))

 • ioan

  eri-dan= casa lui Dan. dan-ubius= dan-urbius= urbea lui Dan= tinutul lui Dan. Dan = tribul celor cazuti(vezi facerea 49). evreii-kazari, cunosc acestea. de aceea vor sa depopuleze Romania, pe care o considera tinutul promis si sa se mute aici. din casa lui Dan va apare mesia cel mult asteaptat de ei. dupa cum stim, acestia totdeauna joaca la doua capete. toata treaba cu Israel Gaza Palestina e doar un false flag. tinta lor e de fapt zona cea mai puternica(dpdv energetic) de pe glob, adica Romania.

 • KLAUDYU

  Traducerea ta e inexactă. Dan nu e un substantiv propriu, ci un titlu de noblețe, folosit pentru zei. De la „dan” s-a ajuns mai târziu la „ban”, iar în Sumer s-a transformat în „din”. După cum am mai spus, E.ri.dan se traduce cel mai exact prin „casa sfinților / zeilor izgoniți / exilați”. Dacă Danubius provine din Dan.urbius, atunci s-ar traduce prin „urbea zeilor”, nu a unui Dan. La fel și Danemarca / Danmark (unde terminația „mark” este considerată a însemna „țară împădurită” sau „țară de graniță”) se traduce ca „țara de graniță a zeilor”. Câteva popoare s-au considerat urmașe ale zeilor și s-au intitulat „dani” sau „danai”. Oricum, te-ai apropiat de sensul exact al cuvântului. „Dan” nu reprezintă tribul celor căzuți, ci pe zeii decăzuți / izgoniți / exilați.
  Evreii nu vor să se mute în România pentru că o consideră ținutul promis, ci vor să pună mâna pe țara noastră pentru a afla secretele zeilor care au locuit aici în timpurile demult apuse. Și nici nu va apărea Mesia lor dintre noi. Dimpotrivă, ei știu că sfârșitul lor va veni de la noi, Gog și Magog fiind geții și massageții, ăsta fiind încă un motiv pentru care vor să ne distrugă. Dacă geții suntem noi, massageții sunt cei din nordul Mării Negre, adică… ucrainienii. Asta ca să înțelegi că ce se întâmplă în România de 25 de ani și conflictul actual din Ucraina nu sunt decât încercări ale evreilor de a-i distruge pe cei care le pot aduce sfârșitul.
  Ce se întâmplă în Gaza nu e „doar un false flag”. Privește imaginea de ansamblu. De fapt, de acolo va începe un mare război. Evreii fac tot posibilul pentru a fi atacați, pentru a se îndeplini profețiile lor. Dacă crezi că va izbucni un nou mare conflict mondial, de acolo va începe totul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: