Realitatea schimbării fotbalului


Câteodată mă consider prost. Nu oricum, ci prost de-a binelea. Complet cretin. Asta doar pentru că nu pricep logica unor ziariști. Așa cum s-a întâmplat și în cazul acestui articol:

Realitatea schimbarii fotbalului

Poate să mă pice unul cu ceară și tot nu voi putea înțelege cum va schimba tot fotbalul” faptul că doar cluburile vor putea deține jucători, nu și diverși terți. De ce „jocul nu va mai fi același”? Dacă fotbaliștii vor fi doar în proprietatea cluburilor, cum va influența acest lucru jocul? Se vor schimba regulile jocului de fotbal? Fotbaliștii nu vor mai reuși să dea cu piciorul în minge? Fotbalul va semăna cu oina sau cu polo? Cum va schimba această decizie „tot fotbalul” (nu o parte, ci tot)? Cum va schimba jocul de fotbal? Sincer, cred că sunt total idiot pentru că nu pot găsi răspunsuri la aceste întrebări. Mă voi resemna cu gândul ăsta și voi încerca să-mi trăiesc viața într-un mod cât mai tâmpit, care să-mi permită să mai supraviețuiesc câțiva ani. Pentru că asta merită oamenii stupizi ca mine.

Dar dacă problema nu este la mine, imbecil fiind de fapt autorul articolului? Ăla care nu are curaj să-și semneze articolul, însă n-are nicio problemă în a scrie despre „agenți sau diverse compania”. Hmm…


One response to “Realitatea schimbării fotbalului

  • ADOLF

    chiar si eu ma tot intreb….oare eu sunt total prost sau invers…prost total :)))
    *#^*-va-n gura de analfabeti cum mm ati ajuns acolo maaaaaaaaaa ?!?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: