Realitatea dezbrăcării la plajă


Realitatea dezbracarii la plaja Incredibil dar adevărat! Și incendiar! Viața chiar bate filmul! Să mai spună cineva că fantezia nu poate deveni realitate! După mii de ani de așteptare, începuți în epoca de piatră, bărbații au putut vedea în sfârșit la plajă o femeie fără haine pe ea! Și nu orice femeie, ci pe Andreea Mantea! Mare noroc avem că paparazzii au surprins acest moment istoric, de importanță intergalactică și interdimensională, petrecută exact în momentul în care mulți își pierduseră orice speranță! Mare noroc avem și că Realitatea s-a îndurat să împărtășească cu noi „pozele ce o TRĂDEAZĂ” pe nebuna care a îndrăznit să facă plajă fără haine pe ea!

După o asemenea știre incendiară (!), o rog din adâncul sufletului meu negru pe Mantea ca, data viitoare, să facă plajă în sediul Realității, în speranța că un incendiu va reuși să împiedice apariția unor astfel de știri cretine. Mulțumesc anticipat, Andreea!

s1.ziareromaniaPoza asta este pentru cei care au aruncat o privire pe acest articol doar pentru că sperau să o vadă pe Mantea dezbrăcată. Cadou din partea mea, ca să nu stea cu mâna goală. Sau să nu plece cu mâna goală. Sau… nu mai știu. Era ceva cu mâna și cu o goală… Gata, nu mai spun nimic. Nu uitați să vă spălați pe mâini după… vizionare!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: