42. Urzeala tronului


Iron_throne

Ajuns pe tronul Pământului, Marduk nu s-a putut bucura de domnia pe care o visase. Aflat sub stricta supraveghere a Celeștilor, prin urmare limitat în a-și exercita puterea, noul rege s-a văzut nevoit să împartă conducerea Terrei cu sora și consoarta sa, Iștar. Veghetorii s-au trezit împărțiți în două tabere, ce se află într-un război nevăzut de aproape patru milenii. Nevăzut de omenire, care totuși îi simte efectele pe propria piele. Totul din cauza dorinței de putere a zeiței, pe care nu s-a sfiit să o afișeze de-a lungul întregii istorii a Pământului.

În 2.048 î.e.n., Marduk a încheiat o înțelegere cu prințul akkadian Abraam, căruia i-a oferit Canaanul, pentru a păzi muntele Moriah din Ierusalimul de astăzi. Un secol mai târziu prințul a murit, iar urmașii săi au ajuns, în cele din urmă, în Egipt. Uitați de zeul lor, care și-a îndreptat atenția către Babilon, orașul său de suflet, urmașii lui Abraam (autointitulați israeliți după nepotul lui Abraam, cel care i-a dus în Egipt) au rămas în țara faraonilor mai bine de cinci secole, până când au fost scoși de acolo de faraonul Akhenaton, pe care l-au numit Moise. Acesta le-a adus cultul lui Enlil, numit de egiptenii acelor vremuri Aton. Ajunși în Canaan, evreii au renunțat la zeul lui Moise, oscilând între Baal-Zephon sau Yahu / Yahweh și Așerah / Astarte, nimeni alții decât Marduk și Iștar. Conform istoriei oficiale a evreilor, Canaanul a fost împărțit la un moment dat în două regate, Iuda (cel din sud) și Israel (partea de nord). Iuda (Yehuda în ebraică) înseamnă „mulțumită lui Yahu / Yahweh” iar Israel se traduce corect prin „Iștar, zeița conducătoare”. Prin urmare, cele două regate s-au separat din motive religioase, fiecare fiind adeptul uneia dintre cele două divinități: Iuda al lui Marduk iar Israel al lui Iștar.

În 586 î.e.n., regatul Iuda a fost cucerit de către babilonieni, majoritatea iudeilor fiind deportați în Babilon. Acolo au făcut cunoștință cu cultul lui Marduk, zeitatea principală a Babilonului, nimeni altul decât divinitatea pe care o adorau sub numele Yahu / Yahweh. Exilul s-a încheiat în 538 î.e.n., după ce Babilonul a fost cucerit de perșii lui Cyrus cel Mare, la ordinul zeului său, Ahura Mazda / Marduk. Zeul a renunțat la Babilon, în care cultul lui Iștar se dezvoltase amenințător, și s-a reorientat către Ierusalim.

Întorși în Canaan, o serie de preoți, conduși de profetul Ezra, au creat o religie pentru toți evreii, israeliți și iudei, închinată lui Marduk / Yahweh. Însă acea religie se adresa doar maselor, elita religioasă preferând-o pe Iștar, zeița-mamă a semiților. Când au compus scripturile noii religii, care au format Torah sau Vechiul Testament, preoții lui Ezra i-au ascuns pe Marduk și pe Iștar în Cartea Esterei sub numele Mordekhay și Ester (Marduheu și Estera în română). Evreii greci din Alexandria, inventatorii creștinismului, au lăsat în urmă câteva indicii cu privire la zeitatea lor: dacă Israel (reprezentând adepții lui Iștar) era considerat poporul ales, Iuda a devenit trădătorul Domnului (deoarece, din punctul de vedere al adepților lui Iștar, iudeii și-au trădat zeița-mamă, preferându-l pe Marduk).

Războiul celor două zeități a continuat de-a lungul timpului, nefiind observat nici măcar de către evreii de rând. Dacă Iștar era conducătoarea din umbră a 35-islam-crown8x8israeliților, pe Marduk îl întâlnim în jurul anului 600 ca zeu al islamului (musulmanii consideră că zeul lor, Allah, este Yahweh al evreilor), o religie ce păstrează și astăzi o atitudine ostilă față de femei, fără îndoială datorată aversității zeului lor față de sora sa, Iștar. Simbolul islamului este semiluna, simbolul Veghetorilor (și, implicit, al conducătorului lor, Marduk), lângă o pentagramă mică, ce reprezintă superioritatea zeului în fața lui Enlil (steaua cu cinci raze semnifică a cincea planetă din sistemul nostru solar, Jupiter, zeitate echivalată cu Enlil). Timp de aproape șaisprezece secole, evreii lui Iștar și musulmanii lui Marduk au dus o îndelungată luptă ce continuă chiar și astăzi.

Păziți îndeaproape de Celești, Veghetorii s-au văzut nevoiți să se supună ordinului lui Anu de a nu interveni în dezvoltarea omenirii. Rămânând ascunși muritorilor de rând (cu excepția celor aleși de ei pentru îndeplinirea unor misiuni), Marduk și Iștar au fost obligați să renunțe la confruntări directe, mulțumindu-se cu luptele adepților lor. Totuși, istoria medievală consemnează două bătălii între Veghetori, care nu au mai putut fi ascunse. O foaie volantă de știri din Germania, de pe 14 aprilie 1561, susținea că locuitorii orașului Nüremberg au fost treziți de un „spectacol înfricoșător”: multe obiecte ciudate se luptau2014_06_15_german_rsz_crp pe cer la răsăritul Soarelui. Aveau forme diferite, de sfere, cruci și tuburi. Unele dintre ele au căzut pe pământ iar altele au dispărut în nori de fum sau aburi. Acea foaie volantă există astăzi în Biblioteca Centrală din Zürich (Elveția), acolo unde s-a păstrat și descrierea unui eveniment similar din 7 august 1566, petrecut deasupra orașului Basel. Fără a ne supune la un exercițiu de imaginație prea intens, ne dăm seama că acele obiecte zburătoare care se luptau erau nave.

În momentul în care o parte a elitei evreiești (cea supusă lui Iștar) a hotărât să transforme Statele Unite ale Americii într-un nou Canaan, a avut grijă să-și 6846118-the-statue-of-liberty-and-4th-of-july-fireworksaducă acolo și divinitatea. Astfel, pe Iștar o putem admira în New York imortalizată sub forma zeiței romane Liberta, Statuia Libertății devenind simbolul Statelor Unite ale Americii. O țară războinică, la fel ca zeitatea sa, care în două sute treizeci și opt de ani de existență a avut doar douăzeci și șase de ani de pace. Adepții evrei ai lui Iștar s-au numit sioniști, iar cei rămași credincioși lui Marduk sunt considerați evrei ortodocși. Spre deosebire de cei ortodocși, sioniștii nu cred în natura divină a Torei (Vechiul Testament), preferând Talmudul, lucru absolut firesc, ținând cont că dumnezeul Torei este Yahweh / Marduk. Sioniștii și-au luat numele de la muntele Sion sau Moriah din Ierusalim, cel pe care și-l dorea zeul adversarilor. În același timp, acest nume îl ascunde pe cel al zeiței: „si” inversat reprezintă prima silabă a numelui ei babilonian, iar „on” este varianta grecească a sumerianului „an”, cuvântul pentru „cer”. Prin urmare, Sion se traduce corect „Cereasca Iștar”.

În luna iulie a anului 2000, regizorul de filme documentare, Alex Jones, s-a înfiltrat în Bohemian Grove din California, locul unde cei mai puternici și bogați 023sioniști din lume se întâlnesc anual, reușind să filmeze pe ascuns ritualuri ciudate, executate în jurul statuii gigantice a unei bufnițe. Această pasăre, care poate fi găsită și pe bancnota de un dolar american, este unul dintre simbolurile zeiței sioniștilor, Iștar. În prezent, deși sioniștii reprezintă jumătate dintre evreii aflați în Israel, ei constituie majoritatea populației mondiale evreiești. Așadar putem observa că Iștar a preluat majoritatea evreilor, iar Marduk a fost nevoit să se mulțumească cu puținii evrei ortodocși și cu musulmanii. Sioniștii lui Iștar au reușit să conducă o mare parte a lumii prin francmasonerie, o grupare secretă, răspândită pe întreg mapamondul.

Povestea acestor gemeni divini există ascunsă în Vechiul Testament, unde gemenii Ya’akov (ce și-a schimbat numele în Israel) și Esav se luptă pentru dreptul de prim-născut, implicit pentru moștenirea tatălui lor. Lupta biblică cersei-iron-throne-game-of-thronescontinuă și în ziua de astăzi, fiind dusă de adepții celor două divinități, cel mai bun exemplu fiind războiul dintre evreii sioniști și musulmani. Să nu uităm că, pe 11 septembrie 2001, sioniștii au distrus World Trade Center, dând vina pe musulmani, în orașul vegheat de statuia zeiței Iștar, New York. Ca o paranteză, „york” este un cuvânt celtic, ce desemnează tisa, arborele morții în Marea Britanie și Scandinavia, un copac funerar, folosit ca ornament al cimitirelor, ce împrăștie moartea prin otrava conținută în el. Exact cum s-a împrăștiat moartea în Orientul Mijlociu din New York, prin războaie… În 2013, sioniștii au înființat Statul Islamic al Irakului și Levantului (abreviat ISIL), numit de mass-media Statul Islamic al Irakului și Siriei (ISIS). Scopul acestei grupări este de a da naștere unui mare război în Orientul Mijlociu, pentru că doar astfel se poate îndeplini planul de cucerire a lui Iștar, așa-numita Nouă Ordine Mondială. Observăm că abrevierea numelui dat de presă este cel al zeiței egiptene Isis, care în original o reprezenta pe Ninhursag. Însă, după plecarea Celeștilor de pe Pământ de acum patru milenii, Marduk a preluat toate funcțiile și atributele lui Enlil iar Iștar pe cele ale mamei sale. Așadar, ISIS o reprezintă astăzi pe zeița sioniștilor.

Sioniștii nu au scăpat nicio ocazie de a-și promova pe ascuns zeița. Unul dintre ei, masonul Zecharia Sitchin, a lansat în seria sa de volume, Cronicile Pământului, ipoteza existenței planetei Nibiru. Conform lui Sitchin, textele sumeriene susțin că zeii, Anunnaki, provin de pe această planetă, care se află mult dincolo de Pluto și care revine în sistemul nostru solar odată la 3.600 de ani. Acești Anunnaki ar fi sosit pe Pământ pentru a extrage aur, pe care să îl împrăștie în atmosfera planetei lor. Tot Sitchin este cel care consideră că Pământul, cometele și centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter s-au format din coliziunea planetei Nibiru cu o alta, Tiamat.

Bineînțeles că ipotezele lui Sitchin sunt atât de fanteziste, încât depășesc orice limită a logicii. Ca să nu mai vorbim despre faptul că nici măcar un singur om de nibiru-via-lactea-sitchinștiință n-a fost atât de bătut în cap încât să-i dea dreptate. Însă masoneria a promovat intensiv cărțile lui Sitchin, implicit imaginara planetă Nibiru, din motive lesne de înțeles. Cum Sitchin le-a îndeplinit planul cu brio, îndepărtându-și cititorii de adevăr printr-o serie de minciuni foarte credibile, planeta inventată de el a fost prezentată ca adevăr și promovată corespunzător, pentru a intoxica cât mai eficient creierele maselor. Degeaba s-au chinuit numeroși cercetători să demaște minciunile lui Sitchin; pentru cei mai mulți, Nibiru este o planetă reală, unde locuiesc Anunnaki, căutătorii de aur.

Vorbesc într-adevăr textele sumeriene despre planeta Nibiru? Categoric, nu! Cuvântul „nibiru” nu există în limba sumerienilor. Însă există unul asemănător în akkadiană, „neberu”, care a fost tradus ca „traversare” sau „punct de tranziție”, referindu-se în special la râuri. De exemplu, într-un text sumero-akkadian, un sat este numit „Ne-bar-ti-Ash-shur”, adică „locul de trecere al lui Ashur”. Un alt text vorbește despre un barcagiu care trecea călători peste apă contra cost, pasagerii fiind nevoiți să plătească „shiqil kaspum sha ne-bi-ri-tim” („argint ca taxă de traversare”). Un text akkadian vorbește despre o campanie militară: „A-ra-mu nakirma bab ni-bi-ri sha GN itsbat” („Arameii au fost sfidători și au luat poziție la intrarea în vad / punct de trecere”). În altul, despre elamiți se spune că „ina ID Abani ne-bi-ru u-cha-du-u” („au tăiat podul / locul de trecere de pe râul Abani”).

În astronomia babiloniană, „neberu” sau „nibirum” este un termen ce reprezintă punctul cel mai înalt al eclipticii (traiectoria anuală aparentă a Soarelui prin constelațiile zodiacului), adică momentul solstițiului de vară. În Enuma Eliș, mitul babilonian al creației, are și alte înțelesuri: Neberu este numită planeta Jupiter (și o dată Mercur), o stea dar și zeul Marduk. Niciunul dintre aceste patru înțelesuri nu se referă însă la o planetă dincolo de Pluto, pe care locuiesc zeii. E drept că toate aceste înțelesuri ale cuvântului akkadian pot crea confuzii, dar acesta nu este un motiv să acceptăm varianta fantezistă a masonului Sitchin, care nu are niciun fel de acoperire.

Ideea lui Sitchin nu este una originală. La sfârșitul secolului al XIX-lea, mulți astronomi au făcut speculații despre existența unei planete dincolo de Neptun, 9fdc89123a8be7153940f36033571843care a fost numită Planeta X de către astronomul american Percival Lowell. Descoperite ulterior, nici Pluto și nici Eris nu sunt considerate a fi controversata Planetă X, care a fost echivalată cu Nibiru a lui Sitchin. Deși nu sunt puțini cei care chiar și astăzi cred în existența Planetei X / Nibiru, sondele spațiale Pioneer 10, Pioneer 11, Voyager 1 și Voyager 2 au demonstrat inexistența ei. În primul rând, acestea au determinat mult mai precis masa planetelor pe lângă care au trecut, iar conform acestor mase, discrepanțele în orbitele planetelor au dispărut. În al doilea rând, traiectoriile sondelor spațiale nu au pus în evidență niciun fel de influență care ar putea fi atribuită forței gravitaționale a unui alt obiect mare nedescoperit din sistemul solar.

Chiar dacă nu există nici planeta, nici cuvântul „nibiru”, masoneria promovează excesiv fabulația lui Sitchin. De ce este promovată Nibiru și nu altă planetă? Hathor_risingDupă cum spuneam, inventatul „nibiru” provine din akkadianul „neberu”, cuvânt cu o mulțime de înțelesuri și cu o origine necunoscută. Cel puțin pentru cercetătorii cu minți limitate. Spre surprinderea acestora, akkadianul „neberu” își are originea în Egiptul antic. „Nebheru” era unul dintre epitetele zeiței iubirii, Hathor, consoarta lui Horus. A fost tradus convențional prin „casa lui Horus”, deși se ignoră un amănunt foarte important: egiptenii antici foloseau același cuvânt pentru „casă” și „soție”. Prin urmare, „nebheru” înseamnă „soția lui Horus”, ținând cont că acesta era rolul zeiței Hathor. Așa cum a observat și Sitchin, anticii echivalau zeii cu corpuri cerești. Pentru egipteni, Venus era planeta echivalentă cu zeița Hathor. În antichitate, Venus era considerată adeseori aducătoare de nenorociri, molime și distrugeri. Miturile egiptene susțin că Hathor / Nebheru a încercat să distrugă omenirea de câteva ori, ceea ce poate fi privit ca un efect al planetei Venus.

Ar putea Venus să fie planeta Nibiru? În niciun caz. În astrologia babiloniană, Neberu este punctul cel mai înalt al eclipticii, iar în Enuma Eliș este ori o stea, ori planetele Jupiter sau Mercur, ori zeul Marduk. Nu există niciun motiv să considerăm Neberu / Nibiru a fi Venus. În plus, pentru a demonta complet minciuna lui Sitchin, pentru mesopotamieni, locul nașterii zeilor Anunna era Duku, care înseamnă „colina sfântă”. Care nu e nici planeta Venus, nici vreo planetă născută din imaginația lui Sitchin.

De ce vor masonii atât de mult să credem în existența planetei Nibiru? De ce este atât de importantă pentru ei? Din moment ce nu există, nu poate fi importantă. sara-8Ceea ce înseamnă că nu planeta propriu-zisă e cea care contează, ci numele ei. Sau, mai exact, zeitatea pe care o reprezintă. Zeița evreilor sioniști (care conduc din umbră masoneria) este Iștar, numită Hathor de către egipteni. Prin urmare, Nibiru nu este decât forma americanizată a lui „nebheru”, transformat de akkadieni și babilonieni în „neberu”, epitetul zeiței masonilor. Promovarea intensivă a acestei inexistente planete nu reprezintă decât slăvirea intensivă a zeiței Iștar / Hathor / Nebheru. Motivul e același ca în orice cult: atragerea binecuvântărilor și ajutorului respectivei divinități. Ca amănunt suplimentar, dacă la egipteni „nebheru” era „casa zeului Horus”, pentru Sitchin și adepții săi Nibiru este casa zeilor Anunnaki. Coincidență?

În urma celui de-Al Doilea Război Mondial orchestrat de sioniști, în 1948 a fost înființat statul Israel. A fost îndeplinită în sfârșit promisiunea făcută de Marduk lui Abraam, urmașii acestuia primind fostul Canaan. Momentul nu a fost unul întâmplător, ci bine programat. Abraam a murit în 1948 î.e.n., iar promisiunea lui Marduk s-a îndeplinit tot în 1948, însă în actuala eră.

Revenind la lupta stăpânilor divini ai Pământului, cel mai bun exemplu îl reprezintă România, fostul tărâm al zeilor. În 1989 – 1990, elita adepților lui Iștar a reușit să distrugă comunismul din Europa, care se opunea masoneriei. În România, comunismul a căzut în decembrie 1989 printr-o lovitură de stat mascată în revoluție. Instalați la conducere, trădătorii supuși masoneriei au vândut țara pe bucăți, pentru a distruge odată pentru totdeauna fostul tărâm al zeilor. Cei care au profitat de resursele României, date de pomană străinilor, au fost, bineînțeles, tot masonii. Sărim peste toate așa-zisele privatizări și ne referim la un singur caz, probabil cel mai clar dintre ele. În 1997 s-a înființat Roșia Montană Gold Corporation S.A. (RMGC), care a primit licența de concesionare a resurselor de la Roșia Montană, unde studiile geologice și de explorare au evidențiat existența unor resurse de trei sute paisprezece tone de basescu_aur_rosia-montanaaur și de o mie patru sute optzeci tone de argint. 80,69% la sută din totalul acțiunilor RMGC sunt deținute de compania canadiană Gabriel Resources, al cărei acționar majoritar este Beny Steinmetz, un evreu sionist, prin urmare adept al lui Iștar. În septembrie 2013, guvernul României a aprobat în secret începerea exploatării miniere la Roșia Montană. Trădarea s-a aflat imediat iar românii au ieșit în stradă după numai câteva zile. Se spune că organizatorul protestelor a fost miliardarul american George Soros, un evreu ortodox anti-sionist, deci adept al lui Marduk. A doua zi după primele proteste a avut loc moartea suspectă a unui copil de patru ani, pe nume Ionuț Anghel, pentru care s-a dat vina pe o haită de câini maidanezi. Întreaga presă românească a vuit pe marginea acestui subiect, instigând la uciderea câinilor. Politicienii s-au unit și ei în acest demers, hotărând eutanasierea maidanezilor. Deși moartea copilului prezenta urmele implicării serviciilor secrete române, ancheta oficială a fost făcută de mântuială, lăsând în urmă o mulțime de întrebări fără răspunsuri. Iar presa a promovat intens acest caz, în timp ce ignora protestele împotriva exploatării miniere de la Roșia Montană, în speranța că ura românilor față de maidanezi îi va face să uite de străinii veniți să le fure aurul. Însă lucrurile nu au stat deloc așa. După ce au fost uciși mii de câini maidanezi, românii au continuat protestele și mai înverșunați ca la început.

Grecii antici susțineau că, în orașul subteran din Munții Apuseni, Zeus i-a închis pe titani, iar mai apoi pe Typhon, gigantul ce voia să-l detroneze. Typhon era Marduk al babilonienilor sau Yahweh, dumnezeul iudeilor / evreilor ortodocși, prin urmare este vorba despre orașul său subteran. Sioniștii de la Gabriel Resources (adepții lui Iștar) urmăreau îngroparea intrării în orașul subteran sub două sute cincisprezece milioane de metri cubi de cianuri, în timp ce evreul ortodox George Soros (adeptul lui Marduk) încerca să oprească acest lucru, finanțând protestele împotriva proiectului minier. Niciuna dintre tabere nu părea să cedeze în lupta pentru Roșia Montană sau, mai exact, pentru orașul subteran al lui Yahweh / Marduk, ambele luptând cât mai murdar și mai înverșunat. Sioniștii au cerut, prin politicienii români care îi slujesc și prin mass-media pe care o controlează, eutanasierea maidanezilor, dând startul unui teribil măcel. Într-un final, sioniștii au pierdut iar lucrările de la Roșia Montană au fost sistate. Cel puțin pentru moment.

Ce legătură există între lupta evreilor pentru orașul subteran și câini? Unul dintre cele mai crunte ritualuri religioase antice, întâlnit în numeroase părți ale lumii, precum China, Grecia sau cele două Americi, implica sacrificarea și torturarea câinilor. În Grecia, apariția creștinismului nu a stopat acest ritual, ci 2410856_origl-a adoptat. Astfel, Kynomartyrionul, așa cum a fost denumit, a devenit o sărbătoare anuală, ce avea loc cu patruzeci de zile înainte de Paște, la care s-a renunțat abia prin anii 1930, în urma numeroaselor plângeri împotriva cruzimii față de animale. În Ungaria și Bulgaria, câinii au fost sacrificați în mod regulat până în timpurile noastre. Bulgarii au modificat ritualul, astfel încât câinii să nu mai fie uciși în timpul procesiunii. Frânghiile cu care în mod obișnuit câinii erau spânzurați de gât au fost legate în jurul corpurilor patrupedelor, învârtite apoi în aer. În 2006, când Bulgaria se pregătea să adere la Uniunea Europeană, ceremonia a fost interzisă, datorită activiștilor europeni pentru drepturile animalelor. Cu toate acestea, în 2011, Petko Arnaudov, primarul satului Brodilovo din sud-estul Bulgariei, a reînviat ritualul, explicând că țăranii „au nevoie de speranță într-o economie extrem de rea” dar și pentru că un focar de febră aftoasă a adus satul în pragul disperării. Presat de activiștii pentru drepturile animalelor din Sofia și Burgas, premierul Boyko Borisov a condamnat oficial acest ritual, numindu-l „barbaric”, și a adoptat o lege ce îl interzice. Dintotdeauna, câinii au fost sacrificați zeiței numite de greci Hekate, o entitate întunecată, asociată cu moartea, infernul, demoni, spirite, magie și boli. Cea mai temută divinitate din cele mai vechi timpuri, supranumită „Regina Nopții”, „Judecătoarea Morții” ori „cea de nerostit”, Hekate, poate fi văzută doar de câini, care urlă atunci când ea se află în apropiere, conform credinței populare. Câinii îi erau sacrificați pentru respingerea influenței ei negative dar și tumblr_mg5jj3dmso1raracfo1_500pentru restaurarea purității și bunăstării unei comunități. Puii de câine erau adesea îngropați la baza fundațiilor clădirilor (la fel ca Ana meșterului Manole) pentru prevenirea energiilor negative asociate cu zeița. Cel mai des întâlnit mod de sacrificare a câinilor era spânzurarea acestora pe poduri, urmată de aruncarea cadavrelor în apă. Hekate este aceeași Iștar a sioniștilor, zeitate de cele mai multe ori asociată cu felinele, astfel încât e posibil ca sacrificarea câinilor să reprezinte ofrande aduse zeiței ca dovadă a supunerii și a fidelității, cei ce oferă sacrificiile demonstrând astfel că o aleg pe ea în detrimentul fratelui ei, Marduk, asociat adeseori cu câinele. Prin aceste jertfe, adepții zeiței nu doar se protejează de influența negativă a ei, ci îi și solicită ajutorul pentru sporirea propriei lor bunăstări. Nu este o coincidență faptul că politicienii români de vârf, slujitori ai sioniștilor ce i se închină lui Iștar, au ordonat cu toții masacrarea câinilor maidanezi prin legea eutanasierii. Nici faptul că Presa din România, marioneta acelorași politicieni, a instigat poporul la ură împotriva câinilor, la modul cel mai agresiv posibil. Mai mult ca sigur Beny Steinmetz, John Paulson, Thomas Kaplan și ceilalți evrei sioniști din conducerea Gabriel Resources au ordonat sacrificarea maidanezilor pentru a evita mânia zeiței lor, după ce au eșuat în a-i face pe plac prin distrugerea orașului subteran al rivalului ei. Totodată, poate i-au cerut și ajutorul în această problemă, Kabbalah evreiască conținând ritualuri de invocare a entităților din alte lumi. În miturile grecești, Hekate i-a ajutat pe argonauți să obțină lâna de aur, despre care Nicolae Densușianu și alții au demonstrat că se afla pe teritoriul României de astăzi. În prezent, alți străini îi solicită ajutorul pentru a pune mâna pe aurul din Munții Apuseni, ceea ce nu pare a fi o coincidență. Se pare că ritualul sioniștilor a funcționat, atingându-și cel puțin unul dintre scopuri, deoarece mânia zeiței a fost deviată, la scurt timp sud-estul României fiind lovit de viituri.

În antichitate, personificarea negativă a zeiței Iștar mai era cunoscută ca Lamia în Grecia, Lilith în Israel sau Lilitu în Mesopotamia. Sub aceste aspecte, ea era 02e9cead43c7f384fbd384fdc80f5dff-d608sqmconsiderată unul dintre cei mai înfricoșători demoni, ce avea obiceiul de a devora copii. Anticii încercau să-și protejeze copiii prin numeroase ritualuri, amulete și chiar prin invocarea altor demoni, precum Pazuzu. Sunt mari șanse ca moartea copilului de patru ani să fi fost comandată de cei care ne conduc țara, scopul crimei fiind nu doar distragerea atenția opiniei publice de la afacerea Roșia Montană, ci și un altul, mai sinistru. Poate că băiatul, precum miile de câini din România, a fost sacrificat acestei entități malefice venerate de sioniști (și nu numai), ahtiată după sângele copiilor. Interesant este și că mama copilului vorbea tot despre un sacrificiu, atunci când se referea la moartea lui. „Vă mulțumim din suflet pentru susținere și pentru faptul că ați fost alături de noi. Se pare că sacrificiul lui IONUȚ nu a fost în zadar. De sus, din Împărăția Cerurilor, ne-a luminat și ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alți «Ionuți» să nu mai pățească ce a pățit el. Ne bucurăm că legea a trecut, sperăm să fie aplicată și să nu mai auzim de tragedii. Familia Anghel”, scria ea pe contul său de Facebook la nici două ore după adoptarea legii eutanasierii maidanezilor. Și reținem ceea ce iese în evidență din această afirmație: „sacrificiul lui IONUȚ”.

Ca oricare alt război, și cel dintre Marduk și Iștar va avea un sfârșit. Textele apocaliptice afirmă că bătălia finală dintre cele două zeități va avea loc înainte de întoarcerea lui Enlil pe Pământ. Omenirea va fi împărțită în două tabere conduse de cele două căpetenii ale Veghetorilor. După ce Marduk o va ucide pe Iștar, Enlil se va întoarce cu armata sa pentru a-l distruge. Moartea zeiței va surveni după întoarcerea lui Enki, care îi va sta din nou alături fiului său. Cel care va reuși să îl reînvie va fi, fără îndoială, Marduk, fiul credincios. Enlil va ieși învingător din această confruntare apocaliptică, numai după distrugerea completă a Pământului. Puținii oameni supraviețuitori vor fi mutați, Apocalipsa lui Ioan descriind un „cer nou şi pământ nou. Căci cerul cel 692x360xPAMANTUL-a-inceput-sa-se-DEZINTEGREZE-Materia-INTUNECATA-este-MOTIVUL-692x360.jpg,q518a58.pagespeed.ic.xs9jyItoaHdintâi şi pământul cel dintâi au trecut; şi marea nu mai este”. Enki, Marduk și Nabu vor fi aruncați „în iezerul de foc şi de pucioasă”, unde „vor fi chinuiţi acolo, zi şi noapte, în vecii vecilor”. Dacă textele apocaliptice conțin măcar un sâmbure de adevăr, vom afla la timpul potrivit. În acest caz, Marduk va reuși în cele din urmă să-și învie tatăl. Iar întoarcerea lui Enki va aduce sfârșitul Pământului, de această dată pentru totdeauna.


27 responses to “42. Urzeala tronului

 • Un poponar frustrat

  vaaaaai de capu tau…de mic erai asa, batut in cap…am crezut ca o sa-ti mai revii dupa ce cresti

 • KLAUDYU

  Dacă zici că ne cunoaștem, normal că eram bătut în cap, cu un asemenea anturaj (nu-ți mai stoarce neuronul să înțelegi, la tine mă refer). Că ai o mulțime de frustrări pe care te-ai gândit să le verși pe aici, în speranța că îți vor mai îndulci puțin amărăciunea vieții de ratat pe care o ai, înțeleg și asta. Nu înțeleg totuși de ce te ascunzi sub o mulțime de pseudonime, dacă tot ești atât de viteaz. Dar bănuiesc că în lumea ta imaginară te crezi un geniu malefic care, ascuns în spatele unui monitor mai jegos decât propria sa existență, distruge vieți printr-o serie de cuvinte legate cu greu și pline de ură provenită din abuzurile din copilărie ale unui unchi bețiv și puțin homosexual, care ți-a răpit inocența cu un falus ca de cal, neuns cu vaselină. Cu bostanul spart și cu încredere scăzută în umanitate te-ai gândit să te răzbuni pe toți cei care nu au trecut prin același coșmar ca și tine, începând cu cei care în școală nu ți-au suflat la lucrările de control. Eu zic să faci o telenovelă despre viața ta. Neapărat pornografică și neapărat cu înclinații homosexuale, pentru a se apropia cât de cât de adevăr. Succes! 😉

 • liviu

  Dupa asasinarea lui Enki de catre fratele mai mic respectiv Enlil, Anu probabil a interzis alte omoruri in familia lui asadar Marduk nu poate scapa de sora lui deocamdata ci doar dupa invierea lui Enki. Planeta trebuie sa ramana a familiei si pentru asta are nevoie de tatal lui. Un scenariu probabil ar fi ca Marduk sa se sacrifice pentru a-i reda planeta tatalui sau, Enki, sacrificiu pe care Anu il va cere atunci cand va afla ca nepoata lui Istar a fost asasinata, pentru ca se pare ca doar asa o poate anihila Marduk pe sora lui geamana.
  Dialogul final tot intre Enki si Enlil se va purta si de data asta Anu isi va pastra in viata cei doi fii prin distrugerea planetei pentru care cei doi s-au certat atat?
  Totusi, de ce Anu si Ninhursag nu intervin? Risca sa-i piarda si pe cel de-al doilea fiu si pe nepoti, fie buni sau rai. Sau prefera sa vada renasterea primului nascut Enki chiar daca asta ii va costa viata unui nepot sau a unei nepoate sau poate a ambilor?
  De ce Ninhursag, factorul comun al tuturor membrilor acestei familii, nu intervine?
  Iar noi, cei care traim in spatiul carpato-danubiano-pontic, desi nu mai avem mare lucru in comun cu cei care au trait acum cateva mii de ani pe acest taram, oare nu le datoram lui Anu, Ninhursag, Enki si Marduk perioada de glorie si de pace pe care stramosii nostri au trait-o?
  Pentru noi, creati de Veghetori si dobanditi de Celesti, oare cine a fost binefacatorul: unchiul Enlil sau nepotul Marduk, acelasi Marduk care la un moment dat chiar a fost un prieten fidel al lui Enlil?
  Cine stie, poate Anu i-a pedepsit pe amandoi, Enki si Enlil, lasandu-l rege al planetei pe Marduk. Poate Enki nici nu a fost asasinat ci doar ranit si ascuns undeva.
  Din ce in ce mai interesant K!!
  De ce nu intervine Ninhursag?

 • Traian Ioan

  APEL.
  Români, pe 16 noiembrie 2014, începeţi REVOLUŢIA!
  NU MERGEŢI LA VOT!

 • Cristian Andrei

  “În urma celui de-Al Doilea Război Mondial orchestrat de sioniști, în 1948 a fost înființat statul Israel. A fost îndeplinită în sfârșit promisiunea făcută de Marduk lui Abraam, urmașii acestuia primind fostul Canaan. Momentul nu a fost unul întâmplător, ci bine programat. Abraam a murit în 1948 î.e.n., iar promisiunea lui Marduk s-a îndeplinit tot în 1948, însă în actuala eră.”
  Considerații numerologice:
  1. Dacă anul 1948 î.e.n. este corect calculat, de atunci și până-n 1948 e.n. s-au scurs exact 3.896 ani. 3896 înseamnă dpdv numerologic nr. 26 (3+8+9+6)…numărul asociat lui YAHWEH este tot 26 (Y+A+H+W+E+H). Ce SINCRONICITATE! 🙂
  2. Statul evreu s-a înființat pe 14 mai 1948: 14.05.1948 = 5 + 5 + 22 = 32 = 5

  Sensul literal al numărului 5: litera ebraică “HE”.
  Sensurile literare ale numărului 5: fereastră, a revela, a deține, religie (interpretare proprie: s-a creat (într-)o fereastră (zi), pentru revelarea promisiunii făcute celor care dețin religia asociată respectivului zeu).
  Formele geometrice asociate numărului 5: pentagon, pentagramă, tetragram(m)aton
  Tarot: Marele Preot

  Sensul literal al numărului 22: litera ebraică “TAV”.
  Sensurile literare ale numărului 22: cruce, legământul cu Dumnezeu, sigiliu, sinteză.
  Forma geometrică asociată numărului 22: 22 laturi cu suma unghiurilor 3600 grade (163,363636 x 22)…3600 grade = 10 cercuri (concentrice).
  Număr ebraic; 400 (4 x 100) = principiul porții
  Tarot: Nebunul, Nevinovăția, Neașteptatul

  Ceea ce este foarte interesant reprezintă faptul că data de 14.05.1948 are asociată de 3 ori cifra (numărul) 5 (14, 05 și totalul 32 (3+2))…3 x 5 = 15.

  Sensul literal al numărului 15: litera ebraică “SAMECH”.
  Sensurile literare ale numărului 5: stâlp, a ridica, a susține, universalitate, NELIMITAT (interpretare proprie: s-a creat (ridicat) un stâlp pentru susținerea universalității și nelimitatului (stat ebraic)).
  Formele geometrice asociate numărului 15: 15 laturi cu suma unghiurilor 2340 grade sau o pentagramă în cerc (6.5 x 360)
  Numărul ebraic: 60 = Dumnezeul-Om (15 x 4 sau 6 x 10)
  Tarot: DIAVOLUL 🙂

  Concluzie: NU ÎNTÂMPLĂTOR statul evreu a fost creat pe 14 mai 1948! 🙂

 • Cristian Andrei

  Claudiu, mai permite-mi, te rog, încă 2 observații în completarea celor de mai sus, pentru o și mai bună înțelegere de către cititorii tăi a acestor aspecte esențiale:
  1. YAHWEH = 26 = 22 (legământul lui Dumnezeu) + 4 (sensuri literare: ușă, cale, a intra…formă geometrică – pătrat/cub…Tarot: Stăpânul, Armata) – reprezentarea *sensuală geometrică* a Pământului este pătratul.
  De aici, rezultă că YAHWEH / MARDUK este cel care are în stăpânire această planetă…demonstrație a sensului numerologic al numărului 26.
  Mențiune: literele alfabetului ebraic sunt în număr de 22 și de aceea se calculează YAHWEH, ca 26 = 22 + 4.

  2. Diavolul (nelimitarea / numărul 15 (inclusiv litera ebraică asociată)) reprezintă dpdv geometric o pentagramă întoarsă (cu vârful în jos) care (mai) este asimilată vizual și cu *Țapul cu coarne*. Deloc întâmplător, în ritualurile magice ale sioniștilor-masoni se sacrifică un ied (țap)…asta ptr că acesta *rezonează* dpdv simbolistic cu pentagrama întoarsă!
  Mulțumesc! 🙂

 • catalin

  Din 11 sept 2001 se poate vedea clar o accelerare a indoctrinarilor cu vechile religii. Vedem asta in filme, in media, in desenele animate pentru copii, etc. Ochiul/Sfanta Treime/Marduk/Yahweh se poate observa in toate bisericile ortodoxe. Cel care i-a transmission lui Muhammed (un criminal) coranul, a fost arganghelul Gabriel, adica tot din partea lui Yahweh/Marduk. Exista o asemanare de tonalitate si versuri intre cantarile ortodoxe/bizantine si cele musulmane. Despre orasul de sub carpati si tunelurile pana in Egipt, multe carti sunt scrise, numai daca amintim” Viitor cu cap de mort”. Dacii sacrificau cate un tanar pentru a transmite un mesaj lui Zamolxe/Marduk, iar daca ma iau dupa “Programul Terra”, sufletele oamenilor sunt captate de catre aceste “zeitati razboinice” , iar in Pistis Sophia se spune ca aceste suflete erau chinuite si tinute in frecventa joasa pentru a nu evalua/inalta. Asta inseamna ca iadul nu este altceva decat inchisoarea sufletelor, iar faza cu virginele la musulmani poate fi reala, o rasplata a sufletelor razboinice. Noul Ierusalim seamana cu o nava spatiala, a se citi clar in biblie si in cartea lui Enoch, iar aceasta nava e condusa de “Miel” la porunca “SFANTULUI DUH, reprezentat la evrei de cele 7 lumanari. Mielul va duce un razboi cu omenirea. Daca citim si Cartea Mortilor, noi nu prea avem de ales dupa moarte, vom fi “culesi” de catre aceste zeitati, cu toate ca se spune ca Iisus a rupt vamile vazduhului. Legat de ISIS, scopul lor e sa atace Israel, si de aici totul devine confuz, nu prea mai inteleg. Citisem undeva o “profetie” cum ca israelul e atacat nuclear din Siria, cu racheta de provenienta Iraniana, si de aici razboiul nuclear. Adica ultima “recolta” de suflete.

 • liviu

  Din pacate, lupta aceasta continua pentru suprematia planetara se desfasuara chiar sub ochii nostri insa suntem prea slabi, prea ingenunchiati pentru a putea face ceva, pentru a schimba ceva. Indiferent de numarul creatorilor care sunt pozitivi sau de numarul celor negativi, pozitivi sau negativi raportat la impactul asupra vietii omului de rand care traieste indiferent de culoare sau tara sau altitudine sau credinta, nu putem decat astepta pentru ca o trezire mondiala nu poate avea loc decat daca suntem toti martorii aceluiasi eveniment care sa ne marcheze pe toti simultan.
  Catalin, sa speram ca profetiile sunt simple pahare cu sifon pentru ca tare as vrea ca acest fenomen care sa marcheze evolutia brusca si completa a umanitatii sa fie o amarata de eclipsa, o carte scrisa de Klaudyu si citita de toti cei care stiu sa scrie si sa citeasca de pe acesta planeta, un gangbang mondial cu Oana Cuzino sau un castig mondial la loterie datorita caruia fiecare muritor sa primeasca de pomana un miliard de dolari sau de euro sau de lire sterline. Nu ii doresc omenirii o trezire sau o deschidere a ochilor cu ajutorul unei arme de distrugere in masa.
  Noi, oamenii, indiferent de cine si cum ne conduce, trebuie sa ne trezim, sa vedem, sa intelegem, sa citim si sa scriem, sa evoluam in masa nu sa distrugem in masa.
  De ce avem preoti si politicieni pe planeta? De ce permitem existenta acestora? De ce le permitem viermilor sa traiasca pe ranile noastre?
  Eu inca trag sperante ca Klaudyu se inseala si Marduk are deja probe de ADN pentru a-l readuce la viata pe Enki din ADN-ul fiului sau, Nabu. Si odata intors, Enki ne va da din nou cunoastere, pace, liniste, intelepciune ca doar de asta ne-a creat. Iar noi, in schimb, ii vom da pe mana toti popii si politicienii planetei!!
  Cat despre Marduk si Istar, noi, carpato-danubienii-ponticii avem o vorba: daca nu o fut, macar o strivesc cu pieptul si tot ma sui pe ea!!

 • KLAUDYU

  Cristian, normal că nu întâmplător a fost creat statul evreu la acea dată. Ăștia nu fac nimic la întâmplare. Și mă bucur că numerologia îmi confirmă calculele; asta înseamnă că sunt șanse să fie cât mai apropiate de adevăr.
  Completare: zici că „Numărul ebraic: 60 = Dumnezeul-Om”. La sumerieni, 60 era numărul zeului suprem, An, care semnifică titlul de împărat. Și tot la ideea de dumnezeu ajungem.

 • KLAUDYU

  Cătălin, nu știu de ce ești confuz legat de ISIS. Evreii vor neapărat să își îndeplinească vechile profeții, în special pe cele legate de Apocalipsă. Profețiile astea spun că Israelul va fi atacat de arabi, ceea ce va duce la un mare război. Ăsta e scopul înființării ISIS: pentru a ataca Israelul și a se da naștere astfel războiului. Deja s-au implicat multe state în lupta împotriva ISIS, ceea ce înseamnă că războiul e aproape.

 • KLAUDYU

  Liviu, Anu nu a intervenit niciodată în mod direct. De fiecare dată l-a trimis pe Enlil să rezolve problemele. Îl va trimite din nou atunci când va considera că ordinele i-au fost încălcate.
  Ninhursag nu mai intervine pentru că, după cum spun textele antice, a devenit amanta tatălui ei și a părăsit Pământul, plecând la el.
  Nu cred că le datorăm nimic zeilor. Ne-au creat ca sclavi, ne-au folosit ca sclavi și ca soldați. Poate le datorăm câte un mare șut în fundurile divine.
  În continuare cred că Celeștii lui Enlil sunt binefăcătorii. Sau, mai exact, răul cel mai mic.
  Enki a fost asasinat, nu rănit și ascuns. Asta spun textele vechi, asta spune și logica. Și nu ne va da pace și înțelepciune când se va întoarce, ci un mare război. Ca de fiecare dată, de altfel.
  Nu cred că va avea loc vreodată o trezire a omenirii. Adevărul e că suntem prea îndobitociți, prea orbi, prea surzi și prea proști. Excepțiile sunt prea puține și prea fără putere. Eu chiar mă întreb din ce în ce mai des de ce naiba mă mai obosesc să încerc să deschid ochii oamenilor, pentru că am obosit să lupt cu minți înguste. Sunt prea mulți, prea proști, prea agresivi, prea răi, prea egoiști și prea înverșunați. Oare chiar merită să fie salvați?

 • cristian

  Stateam de vorba cu o prietena inteligenta, instruita, medic…
  Ajung sa o intreb ce parere are despre ascensiunea evreilor prin camatarie.
  In Evul Mediu evreii se indeletniceau cu camataria intr-o perioada in care bancnotele erau necunoscute. Adica deschideau sacul cu bani si dadeau imprumut iar intrebarea mea era cum de seniorii acelor vremuri recunoscuti pentru maniera transanta de a-si insusi ceea ce le placea, nu le-au confiscate sacii cu bani? Marile monarhii se imprumutau de la evrei si le garantau drepturile… Monarhia spaniola a fost singura care a confiscat averile evreilor si a dat de dracu’: Invincibila Armada s-a scufundat neverosimil intr-o batalie care parea castigata inainte de a incepe. In epoca moderna Banca Angliei este infiintata de cateva persoane private iar Imperiul Britanic depinde financiar de acele persoane. Cine se afla in spatele lor? Ce forta a putut impune Europei statutul evreilor de camatari si de bancheri intr-o maniera de vasalitate fata de acestia?
  M-a privit surprinsa si a spus: “refuz sa cred ca o forta extraterestra ar putea fi atat de ticaloasa, ca din punct de vedere spiritual nu ne-ar fi superioara. Refuz!”

  Am schimbat subiectul si brusc, m-am simtit mai singur…

 • KLAUDYU

  Hugh Macleod spunea ceva de genul: „Prețul pe care îl plătești pentru a fi o oaie e plictiseala. Prețul pe care îl plătești pentru a fi un lup e singurătatea. Alege una din două cu mare grijă”. Cred că e cam târziu să fii o oaie, așa că obișnuiește-te cu singurătatea. 🙂

 • catalin

  Acum vreo 4 ani am gasit pe net acest “documentar” , “The legend of Atlantis” https://www.youtube.com/watch?v=px3HWwDUsyI . Nu stiu daca l-ai vazut, este destul de interesant. In filmulet Illuminatii “explica” geneza, aparitia fratiilor, razboaiele intre cele doua fratii, etc . L-am revazut, si am mai pus cateva info cap la cap :), acum dupa alegeri :P. Incerc sa inteleg de ce masonii au inceput “sa iasa la lumina” . Se simt tot mai prezenti in viata cotidiana, iau parte la multe activitati comunitare, etc. Pe media deja a aparut reeditarea serialului “The librarian din 2006” , ceva nu miroase a bine 🙂 , se propie kafteala finala ?

 • KLAUDYU

  Văleu, 6 ore… Nu mă uit la așa ceva nici mort. Deși am văzut prima parte acum câțiva ani.
  Probabil se apropie. Nu știm ce dar ceva se apropie.

 • cristian

  Klaudyu, sunt de acord si cu Hugh Macleod si cu tine 🙂
  As adauga doar ca atat plictiseala cat si singuratatea sunt foarte greu de dus si apare inevitabil tentatia de a iesi din ele. In primul caz prin “entertainment” spre “autism”, in cel de-al doilea prin ruminatie mentala sau “vis permanent” spre schizofrenie. Cred ca de aceea apreciez luciditatea si implicit ceea ce faci tu pe aici.
  Succes pe mai departe!

 • Dana

  Trebuie sa iau blogul tau de la inceput, dar cum abia azi l-am descoperit si cum ma scol in cateva ore, citesc ” pe sarite ” …
  A propos de magie si Kabbalah, ca ai scris despre ele, ce e magia? Nu ma refer la smecheriile tiganesti , nici la circ, ci magie reala, ”arta si stiinta de a produce schimbari (externe, in lumea inconjuratoare) dupa vointa proprie”. Si nu ma refer la invocarea zeilor, ci ceva asemanator stiintei care sa reuseasca oricui cunoaste procedurile, indiferent daca e ateu sau nu, asemenea unor probleme de mate-fizica sau experimente de laborator, care reusesc sau nu in functie de cum aplici regula, nu dupa cum crezi (marea chichita a unora care se dau de vrajitori , e ca nu iese daca nu crezi , scuza veche de cand lumea) . Daca e sa fie stiinta ,nu prea are legatura cu credinta, da sau nu ?
  Studiez de mai bine de un an, nu din nevoia de a manipula pe cineva, nici ca sa castig ceva, ci dintr-o mare, mare curiozitate si sincer, nu a iesit nimic. Am citit Ficcino, de la Porta, D.Valiente, Paracelsus, Agrippa,zeci de Grimoires si nu ma pot lauda cu nimic. Majoritatea maestrilor spun ca nu exista ”har” pt asa ceva, ci oricine poate daca aplica principiile ca la carte.
  Inseamna ca ce studiez eu e praf in ochii poporului si de fapt stiinta adevarata nu e nici la biblioteca, nici in librarie, ci o stiu doar cativa? Nu zic alesi, ca nu-mi place cuvantul, e un pic discriminator.
  Rog pareri avizate, merci in avans

 • Cristian Andrei

  Dana, ai respectat întocmai “învățăturile” tuturor cărților și tratatelor citite?! Ai folosit toate tiparele energetice: semne, însemne/simboluri, cuvinte, incantații (fraze), cifre, numere, coduri numerice, lumină, arderea diferitelor obiecte, sacrificii (de ființe), etc? Toate acestea contribuie dpdv energetic la crearea condițiilor pentru accesul la dimensiunile respective. Și încă ceva: structura ta internă vibrațională este oare setată pe frecvența de vibrație specifică acestor ritualuri? Dacă nu e așa, nici nu ai cum să iei legătura cu acele spirite! 🙂

 • Dana

  Tu nu ai citit in totalitate ce am scris eu, am scris ca ma intereseaza magia care se apropie de stiinta, de ex magia naturala, nu invocarea spiritelor, zeilor etc, care este magie ceremoniala. Iar in privinta sacrificarii de animale, este o practica retrograda ,demonica si resping orice legatura cu astfel de practici anormale. De fapt tu vorbesti despre vrajitorie si exista o mare diferenta intre magi si vrajitori . Eu tind sa cunosc tainele magiei, nu ale vrajitoriei.

 • Cristian Andrei

  Dana, cu tot respectul: orice formă de “magie”, fie albă, fie neagră, fie “naturală”, fie “artificială”, fie cum o mai fi ea, presupune lucrul cu ENERGIA. A lucra cu energia înseamnă a ști ce reprezintă ea: frecvențe și/sau vibrații!
  Tot ceea ce ne înconjoară, văzut sau nevăzut, materie și/sau antimaterie, lumină și/sau “întuneric”, simboluri, semne, însemne, numere, litere, gânduri, cuvinte, ființe și/sau neființe, etc, etc, TOTUL, DAR ABSOLUT TOTUL ESTE ENERGIE!
  Inclusiv “Dumnezeu” este Energie ptr că, nu-i așa, El/Ea face parte din TOT, EL/EA ESTE TOTUL!
  Sper că am fost destul de explicit!
  Toate cele bune!

 • Dana

  In legatura cu energia, asta stiam in teorie, dar in practica nu se poate pune. Nu cred ca mai exista cineva care sa aiba un rezultat real tocmai pentru ca ritualurile existente in cartile disponibile publicului larg nu sunt complete. Lipseste veriga importanta , probabil ca sa nu stie tot poporul . De asta ma plangeam, tot ce s-a scos pe piata in ultimii 300 ani sunt info.incomplete sau false. Mai ales ce s-a scris in ultimii ani, aberatii New Age , gen ”vizualizeaza lumina,vizualizeaza nu stiu ce”.
  Distinctia intre magie alba si neagra este o aiureala tot pt public. Nu-i nici alba, nici neagra. Exista multe moduri de a face clasificari dupa metoda de lucru, locatie , epoca , apeland la spirite sau independent de ele.
  Daca tu stii pe cineva care poate ceva real, spune-mi si mie, poate imi da niste lectii. Teorie stiu multi, inclusiv eu, dar finalitatea conteaza. Si la asta nu stiu daca mai ajunge cineva.

 • Dana

  Si ma refeream srict la stiinta ale carei metode de lucru inca nu au fost demonstrate oficial, cum a fost alchimia inainte , iar acum se numeste chimie. Nu era nevoie nici de spirite, nici de vizualizare, nici de setarea energiei interioare ca sa iasa compusul chimic respectiv.
  Se chema alchimie, magic, ocultism si nu era decat stiinta , iar acum are un nume. Asa va fi si cu alte ramuri ale magiei, dar eu nu am 500 ani sa astept sa fie demonstrate si predate la Facultate, vreau sa descopar ce si cum acum. Si fara spirite , vizualizari si setari interioare de energie …dar informatia reala lipseste.

 • Claudiu-Gilian Chircu

  Nu există nicio diferență între magie și vrăjitorie. Nu știu ce înțelegi tu prin „magie naturală” dar, așa cum ți-a spus și Cristian, toate formele de magie folosesc energii. Unii susțin că energiile folosite în ritualurile magice ar fi generat de niște entități, așa că tot la invocare se ajunge, direct sau indirect. Dacă vrei să înveți să faci magie „adevărată”, ai greșit locul. N-o să te învăț nici eu, n-o să-l las să o facă nici pe vreun eventual doritor.
  Iar alchimia și chimia sunt total diferite!

 • Dana

  Cand facem paralela intre magie si alchimie, vroiam sa spun tocmai ca , desi sunt seprate ACUM, au fost CONFUNDATE sute de ani si multe CHESTIUNI CARE TINEAU DE ALCHIMIE ERAU DE FAPT CHIMIE , iar tu vii si-mi spui ce am spus eu.
  Se pare ca nici simtul ironiei nu il ai , cand crezi ca eu chiar am cerut un prof la voi pe blog, cand oameni mult mai cititi ca tine nu cunosc problema
  Nu sunt aici sa invat magie de la cei care nu stiu nici pe ce lume sunt, ci pusesem o intrebare despre lucruri ascuse, care se tin secrete. De ce aici ?Tocmai pentru ca eram pe o pagina care se tine de teoria conspiratiilor tampite. Voila de vezi musiu.
  Nu stii nimic in legatura cu magia si daca nu stii , nu am sa stau sa-ti explic eu. Se pare ca esti genul de individ cu ochelari de cal, adica nu vede decat o parte din lume si nu si alta. Definitia de magie naturala exista de cand lumea , nu am inventat-o eu.

 • Claudiu-Gilian Chircu

  Dacă nu-ți dau răspunsurile pe care le cauți, logica îți spune că nu le știu. Apoi jignești, că refuzul lovește adânc în orgoliu. Foarte inteligent din partea ta! :))
  Uite, exact de asta nu-ți dau răspunsuri: unele lucruri nu trebuie să ajungă la ignoranți. Partea bună e că probabil vei moșteni împărăția cerurilor! 😉

 • Cristi

  Doctor Strange are mai mult sens acum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: