Mesajul secret al premierului Ponta pentru stăpânii săi


v-ponta-mongol

Victor, o galaxie română în devenire,

Răsare în universul zidit pe răstigniri,

Pe temelie veche, de piatră și jertfire,

El reînalță o țară a vechilor români!

Victor Ponta președinte!

La prima vedere pare o poezie cretină, scrisă de Vadim în timpul unei beții crâncene, după ce a descoperit că impotența nu se tratează nici măcar cu Viagra. Însă „opera” îi aparține președintelui Consiliului Județean Prahova, pesedistul Mircea Cosma. N-am observat cum răsare galaxia Ponta într-un univers zidit pe răstigniri, ci doar latura religioasă folosită intens în campania prim-ministrului. Acum câteva luni era declarat „singurul candidat ortodox”, așa că înțelegem de ce în versurile ponta crestinismlui Cosma ne este prezentat ca un Mesia. În cei doi ani și jumătate de guvernare, Victor Viorel Ponta a dat Bisericii Ortodoxe Române sume impresionante de bani din bugetul țării, precum și terenuri și clădiri. Efectul donațiilor s-a văzut în bisericile în care preoții își îndemnau turmele de săraci cu duhul să-l voteze pe Ponta. Dacă tot a apelat în campanie la absolut toate mizeriile la care s-au putut gândi mințile luminate ale PSD-ului, nu ne-ar mira ca galaxia V.V. Ponta să fi încercat să-i dea șpagă și lui Dumnezeu, dacă ar fi putut. În schimb, a preferat să facă asta cu apropiații Domnului. Pe lângă numeroasele întâlniri cu patriarhul Daniel, Ponta a fost în audiență la Papa Francisc și și-a plimbat fundul galactic prin Locurile Sfinte din copy-of-photo-1-1024x764Ierusalim, după o întâlnire cu Shimon Peres, președintele Israelului. Ca să fie sigur că intră în grațiile divinității, Ponta și-a imprimat prosteala electorală pe iconițe ce îl înfățișau pe Arsenie Boca. Ba chiar a anunțat în octombrie că nu este de acord cu eliminarea religiei din școli. N-o fi prostit vreo zeitate prim-ministrul care pe parcursul întregii campanii s-a declarat mândru că este ortodox, dar a avut efect asupra turmei de pupători de moaște. Potrivit rezultatelor afișate de Biroul Electoral Central, 5.264.383 de oameni l-au votat pe pesedistul care declara că are „o relație privată, personală” cu Dumnezeu. Vor avea o mare surpriză acești votanți când vor afla că dumnezeul cu care are Ponta o relație personală nu e același cu al ortodocșilor.

În iunie 2013 l-am putut vedea pe Ponta la Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, transmisă în direct de TVR2. Nu eragala-masonerie-maea-loja-nationala-ponta-tvr-2 singur, ci înconjurat de alți pesediști. De curând, guvernul Ponta a făcut cadou masoneriei un teren de 2.448 de metri pătrați, în valoare de 2,1 milioane de lei, aflat în vecinătatea complexului Romexpo din Capitală. Pe acest teren, pe care masoneria îl va folosi timp de 49 de ani, Marea Lojă Națională Masonică își va construi un imens templu care va deveni sediul organizației, în care vor fi amenajate o parcare subterană, 8 săli de spectacole, un restaurant, un club, un muzeu și o bibliotecă. Ce legătură are Victor Ponta cu masoneria? Aceeași pe care o au toți politicienii de top: este mason. Masoneria conduce o mare parte a lumii (care include și țara noastră) și doar membrii ei pot ocupa funcții de conducere la cel mai înalt nivel. Cei care nu știu ce este această organizație din care face parte mult prea evlaviosul mucenic Ponta vor fi încântați să afle că, în DEX, francmasoneria este definită drept „Asociație secretă răspândită în diverse țări, ai cărei membri, organizați în loji, sunt adepții principiului fraternității și se recunosc între ei prin semne și embleme” și „Curent religios și filosofic care se caracterizează prin ritualuri mistice și prin îmbinarea lor cu principiile etico-morale și politice”. Probabil cel mai bine a definit masoneria Theodore Roosevelt, cel de-al 26-lea președinte al Statelor Unite ale Americii: „În spatele guvernului, la vedere, tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului şi nici răspunzător faţă de popor. A distruge acest guvern invizibil, care este o alianţă fără Dumnezeu între afaceri corupte şi politică mârşavă, este datoria şefului statului”.

Masonii își numesc dumnezeul Marele Arhitect. Nu e greu de aflat cine este acest zeu. Ortodocșii care l-au votat pe Ponta nu trebuie decât să arunce o privire pe pagina oficială a acestuia. Pe 7 septembrie, premierul a postat o fotografie în care culegea roșii cu cuțitul. Sărim peste faptul că la cules nu se îmbracă nimeni în alb iar roșiile nu se culeg cu cuțitul. „Frumusfintii-victor-si-viorel-font-bisericesc-copysețea” fotografiei e reprezentată de numărul 666, care se ivește mândru pe mâneca politicianului culegător, care are „o relație privată, personală” cu divinitatea. Ce caută pe tricoul lui Ponta acest număr asociat cu satanismul? O întrebare retorică, ținând cont că aceasta este religia secretă a masonilor. Prin urmare, ortodoxia primului-ministru nu a fost decât o abureală aruncată în ochii prostimii credincioase. Care tot nu i-a adus voturile necesare.

Mai jos se poate observa un print-screen făcut imaginii postate pe profilul oficial al lui Victor Ponta, pentru a se înlătura eventualele dubii asupra autenticității fotografiei. Cei și mai suspicioși pot verifica pagina premierului pentru confirmare: https://www.facebook.com/victor.ponta/photos/a.629582500414974.1073741913.150967671609795/808210512552171/?type=1&permPage=1.

ponta 666 facebook

Pe mâneca stângă a tricoului lui Ponta, pe lângă numărul 666 se mai găsesc drapelul României, numele țării noastre precum și cuvântul „mamal”. Nu știm exact semnificația acestui cuvânt. ponta-666-600x560Poate fi vorba despre satul Mamal din Iran ori despre Templul Mamal, cel mai vechi din Kașmir, deși e puțin probabil. Poate că ultima literă a misteriosului cuvânt nu este „l”, ci „i” mare, ceea ce ar aduce puțină lumină în acest caz. Mamai a fost un puternic comandant al tătarilor ce formau Hoarda Albastră, care a ocupat teritoriul aflat astăzi în sudul Ucrainei, estul Rusiei și Peninsula Crimeea. La mijlocul anilor 1350, Mamai a devenit guvernatorul zonei cunoscute mai târziu sub numele Hanatul Crimeii.

Ce legătură are Ponta cu o căpetenie a mongolilor? Să încerce oare să arate că este un descendent al lui Mamai? Adevărul e că are trăsături mongoloide și o culoare a pielii specifică tătarilor.ponta-china-mao Corneliu Vadim Tudor chiar l-a numit mongol de nenumărate ori. Iar originea sa incertă lasă loc de interpretări. După propriile lui declarații, familia tatălui său provine din zona Trieste, aflată în nord-vestul Italiei, adusă în Ardeal de împăratul austro-ungar pentru a pietrui drumul Pecica-Nădlac. Familia mamei sale, Cornelia Naum, vine din Albania. Ținând cont că italienii sunt creștini romano-catolici iar 79,9% dintre albanezi sunt musulmani, rămâne o mare enigmă botezul lui Victor Viorel în religia creștin-ortodoxă. Alții susțin că bunicul său din partea mamei era un evreu rus, pe nume Naumovici, ceea ce ar susține ipoteza provenienței sale din tătarii lui Mamai. Nu cunoaștem adevărul însă putem fi siguri că Victor Ponta, contrar afirmațiilor din campania electorală, nu este nici român, nici creștin ortodox. Apartenența sa la masoneria satanistă elimină dubiile religioase.

Rămâne însă întrebarea: de ce s-a îmbrăcat Ponta cu un tricou pe care era imprimat numărul 666? Cel mai probabil, acea fotografie ascunde un mesaj pentru stăpânii săi din masonerie. Pe care încercăm să îl descifrăm pe bucăți:

– Masonii folosesc adesea citirea „în oglindă”, prin urmare misteriosul cuvânt „mamal” ar putea fi „lamam”. În cultura islamică, „lamam” reprezintă un păcat mic, ce poate fi iertat atât timp cât păcătosul nu intenționează să-l repete, își respectă obligațiile în continuare și evită înfăptuirea unor păcate majore. Folosirea unui cuvânt arab are sens, dacă ținem cont de faptul că sunt mari șanse ca familia lui Ponta din partea mamei să fie musulmană, la fel ca tătarii lui Mamai, posibilul său strămoș. Araba este folosită ca limbă de cult pentru întreaga lume islamică, la fel cum este latina pentru creștinismul catolic și ebraica pentru evrei. Nu știm dacă Victor Ponta aparține cultului islamic însă, dacă familia sa este musulmană, atunci el nu poate avea decât această religie, islamismul având reguli foarte stricte în această privință. Dacă este adevărată această ipoteză, nu ar reprezenta un caz singular; președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Hussein Obama, este un musulman declarat creștin doar pentru a obține voturi.

– Dacă interpretarea anterioară este corectă, înseamnă că Victor Ponta își recunoaște o greșeală minoră. Tăierea roșiei poate simboliza ruperea fructului oprit din Geneza biblică și, implicit, căderea în păcat. Ceea ce întărește ideea recunoașterii greșelii. În același timp, Ponta își cere iertare pentru greșeala făcută, subliniind că este vorba despre una minoră, care poate fi iertată.

– Inscripțiile sunt pe partea stângă a tricoului, care reprezintă în simbolistica universală răul (poate nu e o coincidență apartenența PSD-ului la stânga politică). Același lucru îl semnifică și numărul 666. Prin acestea, Ponta își confirmă loialitatea pentru partea malefică.

– Tricoul pe care îl poartă este alb, o culoare neobișnuită pentru activitățile agricole. În mod obișnuit, albul semnifică puritatea, inocența, pacea și simplitatea. Însă mai reprezintă și umilința, predarea, speranța și chiar moartea în culturile orientale. Prin folosirea culorii albe, Victor Ponta se arată umil în fața stăpânilor săi, cărora le transmite că este nevinovat în privința greșelii respective. Din punct de vedere fiziologic și psihologic, albul încurajează depășirea piedicilor și obstacolelor, inspiră purificarea gândurilor sau faptelor și sugerează reîmprospătarea acțiunilor sau a țelurilor. Așadar, premierul dă de înțeles că va găsi o rezolvare a problemei, albul semnificând totodată și optimismul.

– În spatele și deasupra lui Victor Ponta se găsesc agățate niște sfori albastre. Una dintre ele, care iese în evidență prin culoarea albă, diferită de a celorlalte, creează iluzia spânzurării premierului. În tarot, Spânzuratul reprezintă stagnarea, întârzieri apreciabile sau împiedicarea proiectelor. Astfel, Ponta sugerează din nou împiedicarea sau întârzierea unui proiect, acesta fiind „păcatul” minor pentru care își cere iertare.

– Victor Viorel Ponta poartă ceasul la mâna dreaptă, aflată în plan superior celei stângi. Dreapta și susul au conotații pozitive; prin urmare, el dă de înțeles că mai este timp pentru soluționarea problemei. Mai jos se pot observa câteva imagini care demonstrează că Ponta poartă ceasul întotdeauna la mâna stângă; această fotografie reprezintă o excepție deoarece transmite un mesaj ascuns.

ponta ceas– Pe mâneca stângă sunt inscripționate atât drapelul României, cât și numele ei. Prin urmare, putem trage concluzia că problema pe care n-a reușit să o rezolve și pentru care își cere scuze are legătură cu țara noastră. Cele trei culori nu sunt dispuse vertical, așa cum sunt reprezentate în drapelul țării, ci orizontal. Ceea ce nu poate sugera decât un singur lucru: România la pământ.

Până acum am aflat că Victor Ponta și-a cerut scuze stăpânilor săi din conducerea masoneriei pentru că nu a reușit să rezolve o problemă care ar fi pus România la pământ, promițându-le însă că va găsi o soluție. Care ar putea fi acea problemă? Răspunsul se găsește tot în această fotografie cu mesaj ascuns: Victor Ponta taie o roșie, care nu poate simboliza decât Roșia Montană.

Pe 27 august 2013, într-o ședință secretă de guvern, premierul Ponta a aprobat începerea lucrărilor miniere la Roșia Montană. Beneficiara acestui proiect trebuia să fie Roșia Montană Gold Corporation. 80% din acțiunile acestei companii aparțin uneia canadiene, Gabriel Resources, ai cărei acționari majoritari sunt miliardarii sioniști John Paulson, Beny Steinmetz și Thomas Kaplan, cu toții masoni damanet-rosia-montana-pontae top. Dacă proiectul ar fi fost pus în aplicare, ne-am fi ales cu 215 milioane de metri cubi de cianuri, strânse într-un crater cu diametrul de aproximativ 8 kilometri, vizibil și de pe Lună. Această metodă distrugătoare de extragere a aurului ar fi pus într-adevăr România la pământ. Deoarece planul secret al lui Ponta și al sioniștilor a fost descoperit în scurt timp, s-au organizat proteste masive în toată țara, care i-au obligat pe politicienii noștri să oprească proiectul. Varianta oficială e că sioniștii de la Gabriel Resources au renunțat la Roșia Montană, însă statul român va trebui să le plătească despăgubiri de 2 miliarde de euro. La Roșia Montană se găsesc 330 tone de aur, 1.600 tone de argint și multe alte tone de metale rare. Niciodată masoneria nu a renunțat la averi; în niciun caz nu va renunța la aceasta. Din mesajul ascuns în fotografia lui Ponta deducem că i-au cerut să rezolve problema Roșia Montană. După un an, premierul și-a cerut scuze pentru lipsa unei soluții, motivând întâmpinarea unor piedici. Însă le-a promis că va rezolva situația, iar Roșia Montană va fi „tăiată” sau distrusă.

Se pare că răspunsul lor a fost favorabil, Victor Ponta primind undă verde pentru candidatura la prezidențiale. După 10 zile de la transmiterea mesajului, Victor Viorel și-a depus candidatura, fiind considerat principalul favorit la câștigarea alegerilor. Rezultatul electoral a fost unul surprinzător, Iohannis câștigând detașat. Ceea ce demonstrează că stăpânii din umbră l-au pedepsit pe Victor Ponta, poate chiar pentru nerezolvarea cazului Roșia Montană. Cu coada între picioare, premierul a acceptat umil înfrângerea și s-a retras pentru câteva zile, așteptând ca stăpânii să-i hotărască soarta. Fosta „galaxie română în devenire”, ce răsărea „în universul zidit pe răstigniri”, se pregătea pentru a fi, la rândul său, răstignită. Din păcate, doar la figurat…

A doua zi după alegeri, pe 17 noiembrie, la București și-au făcut apariția doi emisari ai secretarului de stat american John Kerry, Rose Gottemoeller (subsecretar de stat al SUA pentru controlul armamentelor şi securitate internaţională) şi Frank Rose (negociatorul principal al SUA pentru acordul cu România privind scutul antirachetă). „Aşteptăm să lucrăm cu preşedintele ales Iohannis şi cu guvernul său, aşteptăm să ne conectăm cu el cât mai repede posibil şi să continuăm să muncim serios pentru întărirea parteneriatului nostru. Va fi, cred, în continuare o relaţie sănătoasă şi aşteptăm să ajungem să îl cunoaştem şi să lucrăm cu el”, a declarat Roseogn1514 Gottemoeller într-un interviu. Mai mult ca sigur, cei doi oficiali erau emisari ai stăpânilor din umbră, veniți pentru a da personal indicații noului guvernator al României. Din „aşteptăm să lucrăm cu preşedintele ales Iohannis şi cu guvernul său”, Ponta a înțeles că i se ia și postul de prim-ministru. În mod normal, mai avea doi ani de mandat. Însă americanii au fost foarte clari: vor un guvern al lui Iohannis. Înțelegând mesajul, în aceeași zi, pesedistul Robert Negoiță a declarat presei că PSD-ul ar trebui să renunțe la guvernare. La rândul său, Victor Ponta a mărturisit că este trist, că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri și că în zilele următoare va sta puțin cu familia sa, care suferă mai mult decât el. Mai mult, a doua zi (marți, 18 noiembrie) a anunțat că va pleca într-un scurt concediu, lăsându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. Varianta oficială era că premierul avea nevoie de odihnă după înfrângerea din alegerile prezidențiale.

Și s-a ținut de cuvânt. Pe 19 noiembrie, Victor Ponta a plecat în concediu. În aceeași zi și-a schimbat coperta profilului de Facebook, postând o imagine a modulului Harmony, atașat în 2007 la Stația Spațială Europeană. Fără nicio explicație, fără niciun sens vizibil. Ce legătură există între Ponta și modulul spațial? Să fie vorba tot despre un mesaj ascuns? Dacă da, care ar putea fi? Poate că mesajul este chiar cel aflat la vedere, Ponta cerându-le stăpânilor săi pace, armonie, înțelegere. Văzând că i-au luat postul de președinte, pe care i l-au oferit lui Iohannis, premierul a înțeles că a pierdut sprijinul lor. În acest caz, era normal să încerce să le reintre în grații, să îi convingă să îl păstreze la conducerea țării, chiar și din postura de prim-ministru. Era firească solicitarea păcii și a înțelegerii exact în momentul în care i se stabilea soarta.

1490808_856162501090305_8009026913921303471_o

Nimeni nu știa unde a dispărut premierul. Pesediștii au lansat zvonul că Victor Ponta a plecat cu familia în județul Hunedoara, pentru a vizita cetățile dacice. O decizie neobișnuită pentru sfârșitul lui noiembrie. Nu știu cine și l-ar fi putut imagina pe prim-ministru târându-și familia prin noroi, spre cetățile Blidaru sau Costești, acolo unde nu se poate ajunge cu mașina. Ori ascunzându-se în munți, poate chiar la Sarmizegetusa, la fel ca dacii în vremuri de restriște. Însă s-a dovedit că și asta a fost o minciună marca Victor Ponta, el fiind fotografiat în noaptea dubai-pontadintre 21 și 22 noiembrie într-un club exclusivist din Dubai, unde a petrecut alături de pesedistul Sebastian Ghiță (patronul televiziunii România TV), de Gino Iorgulescu (președintele LPF) și de câțiva străini necunoscuți. Cu o seară înainte, a fost văzut într-un club în Abu Dhabi. În acest timp, soția sa, Daciana Sârbu, posta pe net fotografii din Viena. Ce căuta Ponta în Dubai și Abu Dhabi? Premierul a declarat că se afla acolo pentru un campionat de Formula 1. Într-adevăr, mașinile de curse par cel mai bun remediu pentru tristețea cauzată de pierderea alegerilor. Totuși, de ce a plecat pe ascuns? De ce pesediștii au mințit că vizitează cetățile dacice din Hunedoara? De ce nu și-a luat și familia în Emiratele Arabe Unite? Acea familie despre care spunea pe 17 noiembrie că suferă mai mult decât el. Pe lângă suc și apă, la masa premierului s-au consumat whiskey Chivas, vechi de 21 de ani și șampanie Armand Gold, de cea mai bună calitate, nota de plată ridicându-se până la 2.450 de euro. Dacă sucul, apa și whiskey-ul sunt băuturi obișnuite în cluburi, șampania scumpă, în mod normal, se consumă pentru sărbătorirea ocaziilor speciale. Ce sărbătorea Ponta în acel club din Dubai? În niciun caz pierderea alegerilor prezidențiale ori problemele cu care se confruntă țara pe care o guvernează. Unde au dispărut tristețea, oboseala și dorința de a petrece timp cu familia? Care este adevăratul motiv al vizitei sale în Emirate? Dan Șova, fostul purtător de cuvânt al PSD, a declarat pentru Realitatea TV că Victor Ponta în niciun caz nu s-a dus în Dubai pentru cluburi. Atunci pentru ce?

Până acum am ajuns la concluzia că Ponta a pierdut alegerile la ordinul șefilor săi din masonerie, ca pedeapsă pentru nerezolvarea problemei Roșia Montană. Pentru a nu pierde și victor-ponta_1postul de prim-ministru, el le-a cerut pace tot printr-un mesaj ascuns, postat pe Facebook, așa cum a făcut-o și cu câteva luni înainte. Văzând că este dat la o parte, în mod firesc ar fi încercat să-i convingă să-l păstreze în funcție. Cea mai eficientă ar fi fost o discuție personală, față în față. Și iată că premierul a plecat din țară pe ascuns, în mare secret, fără a se ști motivul său real! Am lansat ipoteza că Victor Ponta ar putea avea ca religie islamismul, iar în mesajul ascuns din septembrie pentru șefii săi masoni a folosit un cuvânt arab. Unde a plecat în secret atunci când ar fi trebuit să-i convingă să-l păstreze în funcție? În Emiratele Arabe Unite! Ce ar trebui să înțelegem din toată această poveste? Că acolo s-a întâlnit cu stăpânii săi, pe care a încercat să-i convingă să nu-l elimine de la conducerea țării? În acest caz, putem deduce că a reușit, acesta fiind motivul pentru care sărbătorea în clubul exclusivist din Dubai? Se pare că da.

Toată lumea era sigură că Victor Ponta va pierde tot. Noul președinte, Klaus Iohannis, își declara intenția ca PNL-ul să realizeze majoritatea parlamentară și să preia Guvernul. UDMR-ul a anunțat că se va retrage de la guvernarea alături de 61598316_88389900PSD, mai mult ca sigur pentru a ajuta PNL-ul să obțină majoritatea parlamentară. În PSD se pregătea înlocuirea lui Ponta; Marian Vanghelie îl susținea pe Mircea Geoană pentru șefia partidului și nu își mai ascundea ura pentru Victor Ponta, Robert Negoiță cerea retragerea de la guvernare, se spunea că vicepremierul Liviu Dragnea l-ar fi trădat pe Ponta sau că Sebastian Ghiță i-ar fi înscenat scandalul legat de Dubai. Astfel încât, la ședința Comitetului Executiv al PSD din 27 noiembrie, multă lume se aștepta să cadă premierul Ponta, precum și apropiații săi. Întâlnirea a avut loc în contextul în care mai mulţi membri ai partidului au cerut ca vinovaţii pentru pierderea alegerilor să fie sancţionaţi. Se pregătea chiar stabilirea în decembrie a unui congres în care să se hotărască noua șefie a partidului. Lucrurile însă nu au stat deloc așa cum se preconiza. La începutul ședinței, Ponta le-a transmis liderilor PSD un mesaj de pace, din care reiese ideea de armonie, aceeași pe care a transmis-o pe 19 noiembrie prin fotografia modulului spațial Harmony: „Să ne păstrăm calmul și să nu repetăm situația din 2005 și 2010. Trebuie să acționăm cu prudență, tocmai de aceea ar trebui să facem un Congres în luna martie”. În mod surprinzător, liderii PSD au ales nu doar să amâne Congresul pentru stabilirea șefiei partidului până în martie, dar au hotărât și să-i acorde în continuare încredere premierului, decizând să rămână la guvernare. Mai mult, rivalii lui Ponta au fost excluși din partid: Mircea Geoană pentru că a încercat să preia conducerea PSD, Marian Vanghelie din cauză că l-a sprijinit pe Geoană și Dan Șova pentru că a negociat cu Viorel Hrebenciuc o posibilă preluare a puterii în partid după ce Ponta ar fi ajuns președintele României. Robert Negoiță, care declarase că PSD ar trebui să iasă de la guvernare, a fost iertat pentru afirmațiile făcute. Surprinzătoare este și lipsa de reacție a celor excluși. În afară de Vanghelie, care a acuzat niște „execuții” cum nu s-au văzut nici în Partidul Comunist, ceilalți doi și-au acceptat spășiți sentința. „Nu vreau să fac acum comentarii la cald pentru că punem ulei pe foc. Am mai trecut prin astfel de momente. Cred că sunt momente care pot fi depășite prin solidaritate”, a declarat Mircea Geoană. La fel ș646x404i Dan Șova: „accept sancțiunea care mi-a fost aplicată, cred că e și justificată de altfel”. De ce această lipsă de reacție a lor? De ce au tăcut cei care se pregăteau să îl înlăture pe Victor Ponta? De ce liderii PSD au acceptat absolut tot ce le-a propus premierul, cum ar fi rămânerea la guvernare, amânarea Congresului și excluderea celor trei? De ce au uitat de pedepsirea celor responsabili pentru pierderea alegerilor prezidențiale? De ce par a fi brusc înspăimântați de Ponta, deși până la ședință îi pregăteau linșajul politic?

Răspunsurile la aceste întrebări nu pot fi descoperite decât prin acceptarea ipotezei prezentate mai sus: Victor Ponta a reușit să-și convingă stăpânii din masonerie să îl mai păstreze câtva timp la conducere. Nu știm ce le-a promis, dar mai mult ca sigur vom afla într-un viitor apropiat. Liderii PSD au aflat cu ocazia ședinței Comitetului Executiv ordinele stăpânilor, pe care le-au acceptat fără crâcnire. Și în sfârșit înțelegem ce anume sărbătorea Ponta în cluburile din Emiratele Arabe Unite.

Oricât de fascinant ar fi circul politic, încercăm să nu cădem în plasa manipulării pe care ne-o întind renegații Vanghelie și Geoană. „Adevărurile” dezvăluite de ei în Presă nu sunt decât noi minciuni, folosite pentru dezinformare. De exemplu, la B1 TV, Marian Vanghelie a declarat că, la acea ședință, Liviu Dragnea a afirmat că alegerile au fost pierdute din cauza americanilor. Pentru publicația Gândul, Mircea Geoană a relatat că Dragnea a vorbit despre o forță supranaturală care l-a ajutat pe Iohannis să câștige alegerile prezidențiale. Cu două variante complet diferite despre aceeași situație, noi ce ar trebui să înțelegem? Dragnea a dat vina pe americani, ori pe o forță supranaturală? Ori ambele mărturii nu sunt decât niște minciuni gogonate, adevărul fiind cu totul și cu totul altul?

Pe 5 decembrie, Victor Ponta a primit la palatul Victoria vizita fostului premier britanic, Tony Blair. Prim-ministrul român a declarat Presei că a discutat cu Blair despre situația actuală din România și l-a întrebat ce ar fi mai bine să facă în continuare. 61337688Tony Blair este un cunoscut francmason de gradul 33 și emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, U.E., O.N.U.) pentru Orientul Mijlociu. Iar această vizită confirmă ipoteza prezentată mai sus: Victor Ponta pleacă în Dubai pentru a-și convinge stăpânii din masonerie să-l mai păstreze o vreme în fruntea Guvernului, iar după două săptămâni este vizitat de un mason emisar al marilor puteri în Orientul Mijlociu, care îi spune ce are de făcut în continuare. Ultima întâlnire a celor doi a fost în octombrie 2013, tot la București, la o lună după începerea protestelor împotriva exploatării miniere de la Roșia Montană, exploatare aprobată de Victor Ponta într-o ședință secretă a Guvernului. Ponta declara atunci că a discutat cu Blair despre situația din Europa și că a primit multe sfaturi bune de la acesta, cel mai probabil despre rezolvarea problemelor cu protestatarii. În vara aceluiași an, înainte de acea hotărâre secretă a Guvernului, cei doi s-au întâlnit tot la București și au servit masa la un restaurant din apropierea sediului PSD. O altă întâlnire a avut loc cu un an înainte, în martie 2012, cu puțin timp înainte ca Ponta să devină șeful Guvernului. Atunci, Victor Ponta a folosit același discurs, pe care îl repetă de fiecare dată papagalicește: „Am vorbit puțin nu despre situația internă, ci despre ce se întâmplă la nivel european și am primit și niște sfaturi”. Sau ordine, cel mai probabil. Iar în martie 2014, Ponta a recunoscut că se întâlnește foarte des cu Jonathan Powell, fostul șef de cabinet al lui Blair: „Cu Powell mă văd cam o dată la două luni. Cred că e cel mai deștept om din acest domeniu pe care l-am întâlnit vreodată”.

Legăturile lui Tony Blair cu Emiratele Arabe Unite (din care fac parte Dubai și Abu Dhabi, pe care le-a vizitat Ponta în noiembrie 2014) sunt binecunoscute lumii întregi. Presa britanică a scris de multe ori despre afacerile lui cu șeici și afaceriști din zonă sau despre relația sa apropiată cu prințul încoronat al Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed al-Nahyan. În noiembrie 2013 (la o lună după întâlnirea cu Ponta), Tony Blair a susținut în Dubai două discursuri de câte jumătate de oră, pentru care a primit echivalentul suma de 250.000 de dolari. În martie 2014, el a participat tot în Dubai la Forumul Internațional Global Education & Skills 2014, eveniment la care a fost prezent și ministrul român al Educației, pesedistul Remus Pricopie. În iunie 2014, publicația britanică Financial Times afirma că Tony Blair are contracte de consiliere pentru autorități publice în România, dar și că acesta și-ar putea deschide în Abu Dhabi un birou pentru a-și gestiona contractele cu România și Kazahstan. Un alt ziar britanic, The Daily Telegraph, scria în decembrie 2013 că, la funeraliile lui Nelson Mandela din Africa de Sud, Blair i l-a prezentat lui Barack Obama pe Victor Ponta, pe care l-a numit „un posibil viitor client”. Respectivul articol mai susținea că „În octombrie, Ponta a indicat că România se pregătește să intre în rețeaua lui Blair – Global Network of Delivery Leaders”. Și astfel înțelegem ce căuta Ponta în Emiratele Arabe Unite. Nu s-a dus pentru a se distra în cluburi, nici pentru curse de Formula 1. De fapt, ținta sa nu era Dubai, ci Abu Dhabi, acolo unde are un birou partenerul său de afaceri și frate mason, Tony Blair. Fostul prim-ministru britanic, care i-a transmis premierului nostru de fiecare dată ordinele conducătorilor masoneriei, este cel pe care Victor Ponta l-a convins că mai merită o șansă. De care, spre binele nostru, sperăm să nu profite.

Din păcate, politica e doar un joc pe tabla de șah a masoneriei, politicienii – pionii lor iar noi, simpli spectatori.

 


10 responses to “Mesajul secret al premierului Ponta pentru stăpânii săi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: