Dumnezeul Ponta


Dumnezeul Ponta

Bineînțeles că Victor Ponta face astfel de declarații. Dumnezeul știut de toți este doar un om, pentru că Ponta e singurul Dumnezeu. Cel puțin așa se credea înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale. Nu degeaba preoții își îndemnau turmele să-l voteze pe Victoraș, iar el era declarat „singurul candidat ortodox”, fiind primit în audiență atât de patriarhul nostru, cât și de Papă la Vatican. Dacă ar fi devenit președintele României, probabil Ponta ne-ar fi binecuvântat cu zece porunci, pe care să le respectăm cu sfințenie. Ceva de genul ăsta:

 1. Eu sunt Ponta, Dumnezeul tău. Să nu votezi alți dumnezei în afară de mine!
 2. Să nu-ţi faci chip cioplit şi nici un fel de asemănare a nici unui lucru din câte sunt în cer, sus, şi din câte sunt pe pământ, jos! Fă-ți unul pictat cu chipul Domnului Ponta și închină-i-te zilnic!
 3. Să nu iei numele Domnului Ponta în deşert, că nu va lăsa Domnul nepedepsit pe cel ce ia în deşert numele Lui atunci când va pune mâna pe DNA. În schimb, du-i în deșert pe Băsescu și pe Iohannis.
 4. Adu-ţi aminte de ziua odihnei lui Ponta în Dubai, ca să o sfinţeşti!
 5. Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca să-ţi fie bine şi să trăieşti ani mulţi pe pământul pe care Domnul Ponta ţi-l va da ţie cu împrumut, pentru care vei plăti toată viața cu vârf și îndesat. Nu doar tu, ci și urmașii tăi până la al șaptelea neam.
 6. Să nu ucizi ca Ponta pe procurorul Panait!
 7. Să nu fii desfrânat ca Ponta în 2008-2009, când vizita des prostituate minore la Rin Grand Hotel!
 8. Să nu furi mai mult decât PSD-ul!
 9. Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău din PSD!
 10. Să nu doreşti casa aproapelui tău; să nu doreşti femeia aproapelui tău, nici ogorul lui, nici sluga lui, nici slujnica lui, nici boul lui, nici asinul lui şi nici unul din dobitoacele lui şi nimic din câte are aproapele tău! Pentru că toate sunt ale PSD-ului!

Iar ăsta e încă un motiv pentru care mă bucur că nu a câștigat Ponta alegerile!


7 responses to “Dumnezeul Ponta

 • Adrian Procopovici

  Nimic despre Basescu, despre Udrea , despre lucrurile nalamurite de Iohanis ? Claudelul e un catelus inregimentat ?

 • Claudiu-Gilian Chircu

  Te-ai trezit, oițo? Iar ai început să behăi? Iar nu te lasă frustrările să dormi? Nu te-a mai băgat nimeni în seamă de atâta timp și te-a pălit singurătatea de Crăciun? Sau te-au trimis din nou evreii să le iei apărarea? Ți-am zis deja că nu mai accept cretini pe aici, așa că marș!

 • dan stefan

  Cretin esti tu si frustrat … in loc sa jignesti, de ce nu raspunzi la ce ti se reproseaza ?
  Esti inregimentat si atunci ceea ce scrii nu are decit valoarea ta de rahat.

 • Claudiu-Gilian Chircu

  Crezi că dacă îți schimbi numele și adresa de e-mail nu te recunosc? Ai același IP, idiotule! :))
  Vrei să știi de ce nu-ți răspund? Pentru că ești un dobitoc frustrat și chiar nu exagerez absolut deloc când te cataloghez astfel. Ți-ai făcut apariția acum un an pe blogul meu, deranjat fiind că nu l-am criticat pe Hitler. Ai început să jignești în stânga și în dreapta, nu doar pe mine, ci și pe ceilalți care nu te-au aprobat. Văzând că ești în inferioritate numerică, ți-ai cerut scuze tuturor și te-ai retras. Doar ca să apari din nou peste câteva zile, cu o nouă serie de jigniri. De atunci, ți-ai mai aruncat otrava și cu altă ocazie, deși cea mai mare parte a timpului ți-ai petrecut-o dând calificative negative articolelor mele, crezând că mizeria ta mă va afecta în vreun fel. Acum ți-ai luat inima în dinți și m-ai mai jignit o dată, probabil pentru că n-ai mai reușit să-ți ții în frâu ura și frustrările. Cineva care își petrece un an urmărindu-mă pe ascuns, plin de ură, nu poate fi decât dereglat tare de tot la cap. Cum îți permiți tu, un frustrat nenorocit, fără pic de respect față de ceilalți, să-mi ceri socoteală? Și te mai aștepți și la un dialog civilizat? Dintre toți dobitocii care mi-au vizitat blogul, ești fără îndoială unul dintre cei mai mari. În a doua zi de Crăciun te-ai hotărât să-ți împrăștii din nou veninul. Deși tot ceea ce reușești să faci este să mă amuzi.
  Dacă ai fi adresat o întrebare decentă, ai fi primit un răspuns la fel. Însă oamenii de rahat nu merită decât să fie călcați în picioare, pentru a aduce noroc. Iar tu ți-ai îndeplinit rolul, așa că nu mai e nevoie de tine. Te anunț și că e ultimul tău comentariu care va mai apărea aici, deoarece IP-ul tocmai ți-a fost blocat, prin urmare rahaturile tale nu vor mai ajunge la mine. Ai grijă să nu-ți rămână unghia în gât, turbatule! 😉
  Hai să vedem și cu cine am avut onoarea:
  Nume: Adrian Procopovici
  E-mail: adrianproco@yahoo.com
  Cont Google+: https://plus.google.com/118328547064256860479
  IP: 109.103.86.160, internet de la Romtelecom
  Adresa: București, Sector 3, aproape de intersecția dintre Strada Lipscani și Calea Moșilor
  În apropierea locuinței sale se află Sinagoga Beyth Hornidraş Vechi și, puțin mai departe, Templul Coral, Sinagoga Mare și Templul Unirea Sfântă. Ceea ce înseamnă că locuiește în fostul cartier comercial evreiesc. Dacă adăugăm la aceste informații și numele cu terminație evreiască, rezultă că Adrian Procopovici este evreu. Astfel se explică de ce l-a deranjat atât de mult faptul că nu l-am criticat pe Hitler, precum și ura pe care mi-o poartă de mai bine de un an, dar și faptul că își emană ura de Crăciun. Probabil e evreu sionist, deoarece nu știu ca evreii ortodocși să fie atât de înverșunați. Deși, după cum spun mulți, toți sunt o apă și un pământ.
  Poate ar trebui să scriu mai des despre evrei. Măcar să aibă Adiță motive și mai multe să turbeze când îmi vizitează blogul… 😀

 • iosif

  Asta e dejectie “la intimidare”… Daca scrii despre Ponta sar deontologii ca l-ai uitat pe Iohannis! Daca scrii de Basescu, sar aceiasi ca l-ai uitat pe Iliescu sau pe Nastase! Si tot asa… Solutia ar fi sa scrii despre toti in acelasi timp, ceea ce este imposibil, sau sa nu mai scrii deloc! Cred ca ultima varianta este cea dorita de Adrian. Pe urma, ar trebui sa taca si altii care nu valseaza pe note oficiale, daca se poate chiar toti. Vise, musiu Procopovici, vise!…

 • einz-zwei-polizei

  Azi am avut o discutie cu un var de-al meu…I-am relatat despre o decizie (amenda) aplicata de CNA postului TVR3 care anul trecut, tot de Craciun, a fost reclamat de nus’ce organizatie evreiasca…normal contra tot ce este romanesc. Vina respectivei televiziuni a fost aceea ca si-a permis sa difuzeze un material de factura folclorica in care un grup canta o colinda. Colinde se mai canta…doar ca de data aceasta era vorba explicit de “jidovi”. Prin urmare propun ca traditia si tot ce aduce aminte de acest neam fratricid sa fie scoase din folclorul nostru…eventual in loc de jidov sau evreu sa spunem sionist. Mda…Colinda respectiva ar suna mai naspa, dar cel putin nu ne va mai amenda nimeni. Apropo…sper ca Aditza si-a insusit dusul rece. Daca se supara sa-i dai tu e-mailul meu…sa mai povestim. Apropo…in Marginimea Sibiului unde vietuiesc eu toate colindele de Craciun sunt pline de jidovi…No offence

 • einz-zwei-polizei

  Erata: Cand spun “neam fratricid” aduc argumente din propria lor istorie. Fara suparare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: